Rize Kalkandereliler Üsküdar Kirazlıtepe'de bir araya geldi

Kalkandere Vakfı Derneği tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen birlik ve beraberlik gecesi Üsküdar Kirazlıtepe'de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Rize Kalkandereliler Üsküdar Kirazlıtepe'de bir araya geldi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kalkandere Vakfı tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen geleneksel birlik ve beraberlik gecesi Üsküdar Kirazlıtepe'de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Düzenlenen yemekli geceye Kalkandere Kaymakamı Abdülkadir Ümit Kasman, Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Kalkandere Vakfı Başkanı Harun Uzun, başkan yardımcısı Nurettin Sılanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Davut Tiryaki, Kalkandere Emniyet Amiri Selim Çakı, Kalkandere Kaymakamlık yazı işleri müdürü Ali Rıza Kal, kaymakamlık SYDV Müdürü M.Kemal Yılmaza, Kalkandere Eski Belediye Başkanı Nihat Çolak, Kalkandere Eski kaymakamı Mesut Şenol, Beşiktaş İlçe Müftüsü H.Hızır Yılmaz, Kalkanderespor Kulübü başkanı Ali Ersoy Yönetim Kurulu üyesi Salih Akyıldız, Kalkandere Vakfı Gençlik Kolları, iş adamları, siyasi parti temsilcileri ve çok sivil toplum kuruluşunun başkan ve yardımcılarıyla birlikte davetliler katıldı.

Yoğun ilgi gösterilen programda Kalkandere Vakfı başkanı Harun Uzun yaptığı konuşmada ''Selamlar birlik ve dayanışmamızın sonsuza dek sürmesini dilerim'' diyerek kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Kalkandere Vakfı Derneği tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen birlik ve beraberlik gecesi Üsküdar Kirazlıtepe'de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Geleneksel hale gelen Kalkandere Vakfı yemeği müzik ve eğlence kısmında ise Yasemin Yıldız'ın söylediği birbirinden güzel yöresel türkülerle programa katılanlar keyifli vakit geçirirken, horonla adeta coştular. Program karşılıklı sohbetlerle sona erdi.


Üsküdar34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir