Türkiye Kros Şampiyonası'nda Üsküdar 9. kez şampiyon oldu

Atletizm Federasyonu'nun 2014 faaliyet programında yer alan ve 30 Kasım 2014 tarihinde Kuşadası'nda finalleri yapılan Türkiye Kros Liglerinin şampiyonları belirlendi; Büyük Bayanlarda Üsküdar Belediyesi, Büyük erkeklerde ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Kros Şampiyonası'nda Üsküdar 9. kez şampiyon oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Atletizm Federasyonu'nun 2014 faaliyet programında yer alan Türkiye Kros Ligi finalleri Kuşadası Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. final yarışmalarına, 28 takım ile 900 sporcu katıldı. Kuşadası Adagöl'de, büyük çekişme içerisinde geçen final yarışmalarını Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Üsküdar Belediyesi kros takımı ile birlikte gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyespor Başkanı Mecit Çetinkaya, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ayaz ve Üsküdar Belediyespor yöneticileri yakından izledi.

Türkiye Kros Şampiyonası hakkında bilgi veren Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Kuşadası'nda gerçekleştirilen Kros Türkiye Finali ile ülkemizi Avrupa şampiyonalarında temsil edecek takımları ve sporcuların seçileceğini belirtti. Bu mücadelenin sonucunda ülkemizi temsil edecek takımların ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesini istediklerini ifade eden Çintimar, ''Türkiye'de atletizmini 10 binlerle değil, milyonlarla ifade edilen lisanslı sporcu sayısına çıkarmak için mücadele ediyoruz. Bakanlığımızın bize verdiği destek doğrultusunda çok hızlı ve verimli bir şekilde ilerliyoruz. Çalışmalarımız sonucunda kısa süre sonra, Türkiye atletizmi artık yurt dışından sporcu getiren değil, yurt dışına sporcu gönderen bir ülke konumuna gelecek'' dedi.

Final yarışları sonucunda gençler ve büyükler kategorilerinde Türkiye Kros Ligi finallerinde büyük bayanlarda Üsküdar Belediyesi'nden Burcu Büyükbezgin 19.18 derecesi ile birinci olurken, büyük erkeklerde ise Cihat Ulus İstanbul B.B.Spor kulübünden 28.43 derecesi ile birinci oldular. Genç Bayanlarda Bursa Büyükşehir'den Aslı Arık 13.18 derecesi ile birinci, Genç Erkeklerde ise Fenerbahçe kulübünden Ömer Oti 17.31 derecesi ile birinci oldular.

Büyük Bayanlarda, Üsküdar Belediyesi toplam 56 puanla birinci, Bursa Büyükşehir belediyesi toplam 94 puanla ikinci, Beşiktaş J.K. 221 puanla üçüncü, Büyük Erkeklerde İstanbul B.B.S.K toplam 54 puanla birinci, Batman Petrol Spor toplam 115 puanla ikinci, Galatasaray Spor Kulübü toplam 203 puanla üçüncü, genç bayanlarda Bursa Büyükşehir toplam 72 puanla birinci, Fenerbahçe toplam 127 puanla ikinci, Gaziantep Şölen Spor toplam 143 puanla üçüncü, genç erkeklerde Fenerbahçe toplam 76 puanla birinci, Kocaeli Darıca Belediye toplam 93 puanla ikinci, Kocaeli Büyükşehir Belediye toplam 223 puanla üçüncü oldular.


Yarışmada dereceye giren takım ve sporculara kupa ve ödülleri, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tarafından verildi.

Atletizm Federasyonu'nun 2014 faaliyet programında yer alan Türkiye Kros Ligi finalleri büyük bayanlar, büyük erkekler, genç bayanlar ve genç erkeklerde toplam 28 takım mücadele etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ödül töreninden sonra başarılı sporcuları tek tek tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ödül töreninden sonra başarılı sporcuları tek tek tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya ve yöneticilerde şampiyonları bu anlamlı günde yanlız bırakmadı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir