Üsküdar Kastamonulular Derneği birlik ve beraberlik gecesi düzenledi

Üsküdar Kastamonulular Yardımlaşma Derneği, Üsküdar'da yaşayan Kastamonulular ve Kastamonuluları sevenleri Bulgurlu Semt Konağı'nda düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde bir araya getirdi.

Üsküdar Kastamonulular Derneği birlik ve beraberlik gecesi düzenledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Kastamonulular Yardımlaşma Derneği tarafından Bulgurlu Semt Konağı'nda düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Düzenlenen geceye davetli olarak AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Meclis Üyeleri Esat Kalay ve Murat Yavuz, Üsküdarlı İş adamlarından Üsküdar Kastamonulular Derneği'nin onursal başkanı İsmet Kütük ve oğlu Bilal Kütük, Cide Soğuksu Derneği Başkanı Hayri Konuk ve yönetim kurulu üyeleri, Üsküdar Rizeliler Derneği Başkanı Mustafa Dereci, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Selahattin Kamisoğlu, eski Üsküdar ilçe milli eğitim müdürü İlyas Tekin başta olmak üzere çok sayıda davetli, iş adamı, sivil toplum kuruluşunun başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gecenin sunumunu radyo programcısı ve sunucu Ufuk Acar yaptı. Açılış konuşmasını ise Üsküdar Kastamonulular Derneği Başkanı Hasan Kuruoğlu yaptı. Kuruoğlu, selamlama konuşmasının ardından ''1992 yılında kurulan derneğimiz bugüne kadar bir çok sosyal projeye destek ve katkı sağlamıştır. Derneğimizin bugüne kadar kuruluş ve gelişiminde katkıları olan başkan ve yöneticilerine saygı ve minnetlerimi sunuyor, vefat eden dernek başkan ve yöneticilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.'' dedi.

Kuruoğlu, ''Dernek olarak Üsküdar'da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içinde Kastamonu kültürünü yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Bizleri yapmış olduğumuz etkinliklerde destekleyen AK Parti Üsküdar İlçe Başkanımız Sinan Aktaş'a teşekkür ediyoruz. Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen beye de ayrıca teşekkür ediyoruz gecemize vermiş oldukları desteklerden ötürü, bu vesileyle gecemizi düzenlememizde katkıları olan tüm sponsorlarımıza da huzurlarınızda teşekkür ediyorum.'' diyerek sözü derneğin onursal başkanı İsmet Kütük'e verdi.

İsmet Kütük konuşmasına gecenin düzenlenmesinde katkıları olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'a destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek başladı.

Kütük, ''Kıymetli hemşehrilerimi biz Kastamonulular olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Birlik ve beraberliğimizi sağlayan önümüzde giden arkadaşlarımıza, kardeşlerimize ve büyüklerimize el birliği içerisinde destek olmamız lazım. Biz Kastamonulular olarak, az önce söyledim her ile saygımız var. Bizim Kastamonulular olarak memleketimizin her köşesine güzel düşüncelerimiz var. Konuşmalarda duyuyoruz, Üsküdar Kastamonu'ya bağlıydı diyorlar, tarih bunları bizlere en güzel açıklığıyla bildiriyor. Onun için bizim beraberliğe çok güzel bir şekilde sım sıkı sarılmamız gerekiyor. Bu güzel geceyi organize eden değerli dernek başkanımız Hasan Kuruoğlu'na ve yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür ediyorum.'' dedi.

SİNAN AKTAŞ, KONGREDE ADAY OLMAYACAĞINI İLK DEFA HEMŞEHRİLERİYLE PAYLAŞTI

Gecede son olarak AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş söz alarak hemşehrilerini selamladı. Aktaş, programa katılamayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in selamlarını ilettikten sonra yaptığı konuşmada ''İsmet abi ve Ufuk kardeşim çok güzel şeyler söyledi. İnşallah biz memleketimizin insanlarına layık olabilmek için elimizden gelen çabayı ve gayreti bundan önce olduğu gibi göstermeye devam edeceğiz.'' dedi. Aktaş, AK Parti'de önümüzdeki günlerde bir kongre olacağını ve kendisinin yeniden ilçe başkanlığına aday olmayacağını da il defa bu programda açıkladı. Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Kastamonulular Yardımlaşma Derneği, Üsküdar'da yaşayan Kastamonulular ve Kastamonuluları sevenleri Bulgurlu Semt Konağı'nda düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde bir araya getirdi.

Protokol konuşmalarının ardından geceye sponsor olarak katkı sunanlara plaket verildi.

Plaket töreninden konuşan Üsküdar Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Başkan Vekili Esat Kalay, ''Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen bey bu programa gerçekten katılmak ve Kastamonulu hemşehrilerimizle bir araya gelmek istiyordu. Fakat bakan beyin Üsküdar'a gelmesi nediyle katılamadı. Aynı zamanda plaketini aldığım değerli ağabeyim Sayın Kemal Akar beyde Amerika'da katılamadığı için çok üzüldü. Selamlarını iletti. Hem Kemal beyin hemde kıymetli belediye başkanımız adına plaketleri aldık. Üsküdar Belediyemize ve Başkanımıza sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.'' diyerek konuşmasını tamamladı.

Sonrasında birlikte çektirilen hatıra fotoğraflarıyla program devam etti. Yöresel sanatçıların sahne aldığı gece davul zurna eşliğinde seslendirilen şarkı ve türkülerle birlikte son buldu.


Üsküdar Postası


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir