Salacak İmam Hatip Ortaokulu ''Mavi Bayrak'' ödülünü aldı

Üsküdar Salacak İmam Hatip Ortaokulu, Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Üsküdar Kaymakamlığı nezdinde imzalanan protokol ve yapılan denetimler sonucunda ''Mavi Bayrak'' ödülünü aldı.

Salacak İmam Hatip Ortaokulu ''Mavi Bayrak'' ödülünü aldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Salacak İmam Hatip Ortaokulu, Üsküdar'da eğitim-öğretim faaliyetlerine üç yıl önce başladı. 28 Ekim'de yapılan okul aile birliği genel kurulunun ardından ilk toplantıda ziyaret ettiğimiz Salacak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif Aslan, yaptığı açıklamada; ''Daha önce başka okullarda müdürlükler yaptım ama bu okulda en baştan başladık ve benim için çok farklı bir deneyim oldu. Bu okul benim göz bebeğim, çocuğum gibi...'' dedi. Aslan, okul aile birliğinden de bahsederek ''okulumuzun bugünlere gelebilmesinde onların katkıları da çok büyüktür.

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ

Okul Aile Birliği Başkanımız Cihan Demirdağ ve yönetim kurulu ile gerçekten çok uyumlu bir çalışma halindeyiz ve tüm işlerimizi birlikte istişare ederek yapıyoruz. Ben okul aile birliği başkanımız Cihan beye ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlerden desteklerini esirgemeyen Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen beye ve önceki dönem Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kara'ya özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Sinan Aydın bey ve kaymakamımız Sayın Mustafa Güler beye de katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Salacak İmam Hatip Ortaokulu ''Mavi Bayrak'' ödülünü aldı

TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Okul Aile Birliği Başkanı Cihan Demirdağ ise Salacak İmam Hatip Ortaokulu'nun ''Mavi Bayrak'' belgesini almasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi; ''Salacak İmam Hatip Ortaokulumuzun 2014-2015 genel kurulunu yeni yaptık ve velilerimiz tekrar bizleri bu göreve layık gördüler. Ben sizlerin aracılığıyla tüm velilerimize teşekkür ediyorum. Bizler burada öncelikle çocuklarımıza hizmet ediyoruz ve burayı evimiz gibi görüyoruz. O nedenle belediyemiz ile ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün kaymakamlığımızla yaptığı protokolle okulumuz Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kontrollerde 'Temizlik, Hijyen ve Çevre Bilinci' kurallarına uygunluğundan dolayı 'Mavi Bayrak' ödülünü almaya hak kazanmıştır. Okul müdürümüz Arif Aslan beyinde bahsettiği gibi bizler burada birbirinden ayrı birimler olarak çalışmıyoruz. Bizler burada çocuklarımız ve okulumuz için çalışıyoruz. Burada olacak en ufak bir aksilik bizleri sıkıntıya sokacağı gibi birlikte el ele vererek yapmış olduğumuz çalışmalarda hem öğrencilerimize hem okulumuza çok faydalı oluyor. İnşallah yeni dönemde de yeni yönetim kurulumuz, okul müdürümüz ve değerli öğretmenlerimizle birlikte okulumuz için çalışmaya devam edeceğiz. Bende bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen beye ve önceki dönem belediye başkanımız Sayın Mustafa Kara beye çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan Aydın beye ve Sayın Kaymakamımız Mustafa Güler beye de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.''

Salacak İmam Hatip Ortaokulu'nun 28 Ekim 2014 tarihinde yapmış olduğu genel kurulun ardından yapılan ilk toplantıda yeni dönemle ilgili görev paylaşımı ve yeni hedefler belirlendikten sonra yönetim kurulu toplantısı sona erdi.

Salacak İmam Hatip Ortaokulu'nun 2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul aile birliği yönetimi şu şekilde oluştu;

Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Demirdağ, üyeler Murat Çadır, Mustafa Taş, Nihal Harmancı, Ülker Sezer. Yedek üyeler; İhsan Bayraktar, Aydın Sever, Tahir Sarıkaya, Erkin Dağaşan, Asuman Bakır. Denetleme kurulu asil; Hüseyin Bakırcı, Çiğdem Kaya (Öğretmen), Yusuf Balcı (Öğretmen). Denetleme kurulu yedek; İbrahim Babacan, Kevser Asu Karakaş (Öğretmen), Selçuk Kahraman (Öğretmen).


Üsküdar Postası


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir