Aziz Mahmut Hüdai Türbesi'nin önünde kamyonet devrildi

Üsküdar'da bulunan Aziz Mahmut Hüdai Türbesi'nin yer aldığı sokakta demir yüklü kamyonet devrildi.

Aziz Mahmut Hüdai Türbesi'nin önünde kamyonet devrildi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da dün meydana gelen kazada Aziz Mahmut Hüdai Türbesi'nin yer aldığı sokakta demir yüklü bir kamyonet devrildi. Kaza sebebiyle Üsküdar Meydanı'na çıkan bazı sokaklar geçici bir zaman için trafiğe kapandı.

Olay, 24 Kasım Pazartesi öğle saatlerinde meydana geldi. Demir yüklü bir kamyonet, dik yokuştaki kasisi atlayamayınca, dengesini kaybederek yan devrildi. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, beraberinde mevcut bulunan 25 yaşındaki Selim Deniz adlı genç yara aldı.

Aracın devrilmesiyle beraber inşaat demirleri yola yayıldı. Demirler, kaza yerine gelen itfaiye ekibi tarafından kaldırıldı. Şayet kazanın meydana gelmekde olduğu alanın çok fazla dar ve yokuş olması sebebiyle çalışmalar zorlukla yürütüldü. Uzun süren çalışmalar sonucunda kamyonet çekici yardımıyla kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

KAZAYA KASİS Mİ NEDEN OLDU?

Kamyonet sürücüsü, kazanın yolda mevcut bulunan ''kasis'' sebebiyle meydana geldiğini iddia ederken, mahalle sakinleri de sokağın bu bölümünde sıkça kazalar olduğunu belirtti. Çok kullanılan bir geçiş noktası olduğu halde, yolun dik yokuş ve İkili yönlü olarak trafiğe açık olmasının kazalara yol açtığını açıklayan mahalleli, kazaların esas ve en mühim nedeninin uygunsuz yapılmış yol kasisleri olduğunu ileri sürdü.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir