Tunuslu genç Gazeteciler Üsküdar'a hayran kaldı

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen misafirlerini ağırlayan Üsküdar Belediyesi, bu kez Tunuslu genç gazetecileri ağırladı.

Tunuslu genç Gazeteciler Üsküdar'a hayran kaldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Anadolu Ajansı'nın kendi muhabirlerini yetiştirmek amacıyla kurduğu Anadolu Ajansı Haber Akademisi ve TİKA işbirliğiyle, Tunus ile Türkiye'nin ilişkilerini geliştirmek için düzenlemiş olduğu ''Uluslararası Habercilik Eğitimi''ne katılan 20 genç gazeteci hafta sonları rehber eşliğinde yaptıkları gezilerle İstanbul'u ve semtlerini yakından tanıma fırsatı buluyorlar.

Türkiye'de 2 aylık medya eğitimi alan Tunus'lu ulusal medya mensubu gazeteciler Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde hafta sonu Üsküdar'ın görülmeye değer mekânlarını ziyaret edip keyifli bir gün geçirdiler.

Üsküdar'ın sembolü Kız Kulesi ile başlayan gezi, Mihrimah Sultan Cami, Üsküdar Meydanı, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Küplüce ve Büyük Çamlıca ziyaretlerinin ardından Üsküdar Belediyesi Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde ikram edilen geleneksel Türk mutfağının lezzetleriyle sona erdi.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen misafirlerini ağırlayan Üsküdar Belediyesi, bu kez Tunuslu genç gazetecileri ağırladı.

İstanbul'un tarihine ve kültürüne büyük ilgi gösteren genç gazeteciler gezi esnasında Üsküdar'ın yaşanabilir güzel bir semt olduğunu da sık sık ifade ettiler. Soğuk havaya rağmen Büyük Çamlıca'da doğal güzellikler arasında yürüyüş yapan ve eşsiz boğaz manzarasının tadını çıkaran genç gazeteciler bol bol hatıra fotoğrafı çekmeyide ihmal etmediler.

Gezi sonunda Üsküdar Belediye'sinin göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı özellikle Başkan Hilmi Türkmen'e teşekkür eden Tunuslu genç gazeteciler, kendilerini Türkiye'de yabancı gibi hissetmediklerini ve eğitimleri bittikten sonra da sık sık Türkiye'yi ziyaret edeceklerini ve ülkelerinde tavsiye edeceklerini dile getirdiler.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir