Üsküdar'da 7'den 77'ye mutluluk

Üsküdar Belediyesi, evde bakım ve sağlık hizmetlerinin yanı sıra, gerçekleştirdiği İstanbul turuyla da yaşlıları ev ortamından çıkararak mutluluklarına mutluluk katıyor.

Üsküdar'da 7'den 77'ye mutluluk
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi, yaşlılara yönelik gerçekleştirdiği hizmetlerle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.

Üsküdar'ın temel direği yaşlılar için gerçekleştirilen hizmetlerin başında, evde bakım ve sağlık hizmeti geliyor. Kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlılar için kurulan özel ekip, her hafta evleri ziyaret ederek temizlik ve sağlık hizmeti sunuyor, gerektiğinde ise ambulans ve doktor desteği sağlıyor.

Diğer yaşlılar için ise her ay düzenli olarak Üsküdar veya İstanbul gezisi gerçekleştiriliyor. Üsküdar Belediyesi'ne bağlı Rehabilitasyon Merkezi tarafından gerçekleştirilen gezilerde, yaşlılarımızın ev ortamından uzaklaşarak farklı bir gün geçirmesi amaçlanıyor.

Üsküdar Belediyesi, yaşlılara yönelik gerçekleştirdiği hizmetlerle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.

2014 yılındaki gezilerde;

  • Nisan ayında 60 yaşlı ile Emirgan Korosu Lale Şenliği'ne gidildi,
  • Mayıs ayında 54 yaşlı ile Eyüp Sultan Hazretleri ziyareti,
  • Haziran ayında 53 yaşlı ile Sultan Ahmet Camii ziyareti,
  • Temmuz ayında 35 yaşlı ile Kız Kulesi'nde iftar yemeğine, 20 kişi ile Üsküdar iftar çadırı,
  • Ağustos ayında 59 yaşlı ile TEMA Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ne kahvaltılı piknik gezi ve etkinlikleri,
  • Eylül ayında gerçekleştirilen, İstanbul turunda ise Otağtepe Fatih Korusu'nda kahvaltı piknik yapıldı ve sonrasında ise Beykoz Yuşa Hazretleri'nin türbesi ziyaret edildi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir