AK Parti Üsküdar ilçe teşkilatı bayramlaşma merasiminde buluştu

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı geleneksel bayramlaşma merasimi Kurban Bayramı'nın 2.'nci günü saat 13:00'de ilçe binasında gerçekleştirildi.

AK Parti Üsküdar ilçe teşkilatı bayramlaşma merasiminde buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma merasimi Kurban Bayramı'nda da halkın yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

İlçe binasında bulunan toplantı salonunda yapılan bayramlaşma merasimine İstanbul Bölge Milletvekilleri Mustafa Ataş, Alev Dedegil ve 23. dönem Tekirdağ milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, ilçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akif Ekşi, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, mahalle temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma merasimi Kurban Bayramı'nda da halkın yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Toplantıda açılış konuşmasını Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş yaptı. Aktaş, konuşmasında kurban bayramını tebrik ederek gündemle ilgili açıklamalar yaptı.

Bayramlaşma programının en ilgi çekici konuşmasını ise Mustafa Ataş yaptı. Ataş, salonda bulunan tüm Üsküdarlıların Kurban Bayramı'nı kutladı. Sonrasında yaptığı konuşmasında ise 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ataş, ''Her seçim öncesinde söylediğimiz gibi 2015 yılında yapılacak olan milletvekili seçimleri çok önemli olacak. Diyeceksiniz ki önceki seçimlerde çok önemliydi. Evet doğru söylüyorsunuz, öyle dedik. Fakat bu seçimlerde bir ilki yaşayacağız... Daha önce AK Parti olarak girmiş olduğumuz seçimlerde genel başkanımız başbakanımız sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dı. 2015 yılında yapılacak olan genel seçimler işte bunun için çok önemli çünkü, sayın başbakanımız ve genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile gireceğimiz ilk seçim olduğu için çok önemli. 2015 genel seçimlerinde alacağımız oyların daha önceki dönemlerde aldığımız oylardan daha az olmaması gerekiyor. Bu nedenle çok çalışacağız ve vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.'' dedi.

Bayramlaşma merasiminde İstanbul Bölge Milletvekili Alev Dedegil ve 23. dönem Tekirdağ milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de birer konuşma yaptı.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından bayramlaşma merasimi yapılmasıyla ilçedeki program sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir