Ünalan Mahallesi Yeni Muhtarlık Binası'na kavuştu

Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılan Ünalan Mahalle Muhtarlığı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı gerçekleştiren Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdarlılara ''Mobil Belediyecilik'' müjdesi verdi.

Ünalan Mahallesi Yeni Muhtarlık Binası'na kavuştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin Spor Kompleksi, Bilim ve Gözlem Evi başta olmak üzere birbirinden önemli yatırımlarını gerçekleştirdiği Ünalan Mahallesi en estetik muhtarlık binasına kavuştu. Muhtarlığını Mezengül Şimşek'in yürüttüğü yeni muhtarlık binasının açılışı, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve başkan yardımcılarının katılımıyla yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ünalan Mahallesi Muhtarı Mezengül Şimşek, mahalle ve muhtarlık adına emeği geçen Üsküdar Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e teşekkür etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Mezengül Şimşek, mahalle ve muhtarlık adına emeği geçen Üsküdar Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e teşekkür etti. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ise, ''Muhtarın işi zor ancak gerek kaymakamlık gerek belediye olarak bizler de muhtarlarımıza en iyi desteği vermeye çalışıyoruz. Muhtarlarımız hiç düşünmesinler çünkü arkasında mahalleli var. İşlerinde ısrarlı olurlarsa her şey çözülür. Halis bir niyet ve o niyet doğrultusunda gayret varsa o iş her zaman çözülür'' dedi.

Üsküdar Belediyesi tarafından yaptırılan Ünalan Mahalle Muhtarlığı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

BAŞKAN TÜRKMEN'DEN ÜNALAN SAKİNLERİNE SİTEM

Anadolu'nun değişik illerinden ve kültüründen insanların yaşadığı Ünalan Mahallesi'ne en güzel görevi yapmak herkesin boynunun borcu olduğunu belirten Başkan Türkmen, mahallelilere bir de sitemde bulundu. Mahalleli ve esnafla alınan karara rağmen Ayazma Caddesi'ndeki tek yön trafik düzenine uyulmadığına dikkat çeken Başkan Türkmen, ''Ortak aklın verdiği sonuçla; tek yön uygulamasına geçtik. Ancak görüyorum ki tek yön uygulamaya uymayanlar var. Ayazma Caddesi'nden aşağıdan yukarıya trafik çalışacaktır. Bu güzel mahallemizden güzel insanlarımızdan istirham ediyorum bizleri zabıta polisle tedbir almaya zorlamasınlar'' dedi.

Başkan Türkmen, söz verdikleri gibi mahallenin İSKİ ve vakıfla hissedar sorununu, Kurban Bayramı sonrası çözeceklerini de kaydetti. Türkmen, inşaatı devam eden Gözlem ve Bilim Merkezi ile Spor Kompleksi'nin ilkbahara kadar biteceğini müjdeledi.

TÜRKMEN, ''ÜSKÜDAR'DA MOBİL BELEDİYECİLİK HİZMETİNİ BAŞLATACAĞIZ''

Başkan Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi olarak yeni başlatacakları projeyi de ilk kez burada açıkladı. Üsküdar'da ilk defa uygulanacak olan ''Mobil Belediyecilik'' hizmetinin Türkiye'de de bir ilk olacağını ifade eden Türkmen, ''Tam donanımlı araçlarımızla mahallelerde gezilecek ve işiniz o mahallede çözülecek. Mobil Belediye aracımız her gün ayrı bir mahallede olacak. Ne kadar halkla temasımız, diyaloğumuz sıkı olursa biz de o kadar çok mutlu oluruz, siz de mutlu olursunuz. Biz yerel ölçekte asla siyaset yapmayacağız. Bize burası az oy vermiş, burası çok oy vermiş demeyeceğiz. Biz yerel ölçekte, siyaset değil hizmet yapacağız. Mahalleli kimi muhtar yapmışsa o da bizim muhtarımızdır ve arkasında olacağız. Üsküdar'ı 5 yıl içinde inanıyorum ki farklı noktaya getireceğiz'' diyerek konuşmasını tamamladı.

Açılışın ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ünalan Mahallesi Muhtarı Şimşek'e içerisinde Kız Kulesi resminin bulunduğu İstanbul Minyatürü albümünü hediye etti.

Konuşmalardan sonra, muhtarlık binasının açılış kurdelesi kesildi. Mahalle Muhtarı Mezengül Şimşek, açılışa katılan davetlilere muhtarlık binasını gezdirerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Türkmen ayrıca Muhtar Şimşek'e içerisinde Kız Kulesi resminin bulunduğu İstanbul Minyatürü albümünü hediye etti.

Muhtarlığını Mezengül Şimşek'in yürüttüğü yeni muhtarlık binasının açılışı, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve başkan yardımcılarının katılımıyla yapıldı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir