Selim Terzi, Özel Kalem Müdürü oldu

Üsküdarlı gençlerin siyaset, iş ve sosyal hayattan yakından tanıdığı Selim Terzi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğüne atandı.

Selim Terzi, Özel Kalem Müdürü oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

10 Ağustos'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığı bırakmasının ardından Prof. Dr. Ahmet Davuoğlu tarafından yeni kurulan 62. hükümetle birlikte Gümrük ve Ticaret Bakanlığına Nurettin Canikli getirildi.

Canikli Üsküdar'dan iki değerli isme ekibinde görev verdi

Canikli çalışma ekibinde Üsküdarlı gençlerin çok yakından tanıdığı bir isme görev verdi. RİDEF Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan vekili Selim Terzi, 1 Eylül 2014 tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğüne atandı. Özel Kalem Müdür Yardımcılığına ise Fatih Salihpaşaoğlu atandı.

Selim Terzi Kimdir?

Selim Terzi, 1981 yılında Fatih'te doğdu. Ortaokulu İstanbul İmam Hatip Lisesi'nde, liseyi Kadıköy İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun oldu. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans yaptı.

İş hayatına 1999 yılında aile şirketinde başladı, ardından 2002 yılında özel bir yayınevinde Marka Yöneticiliği yaptı, aynı yıl AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanlığına atandı ve 2007 yılına kadar bu görevini sürdürdü. 2006 yılında Bilişim Sektöründe Pazarlama Sorumlusu olarak görev yaptı. 2006-2010 yılları arasında Geleceğe Bir Adım Derneği'nin Kurucu Üyeliği'ni yaptı. Daha sonra Geleceğe Bir Adım Projesi'nin Proje Danışmanlığı görevini üstlendi. Aynı yıllar içerisinde Adımgenç Projesi'nin Proje Koordinatörlüğü'nü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği'ni devam ettirdi. 2007 yılında İstanbul Okulu Kültür Elçileri Projesi'nin Proje Koordinatörlüğü'nü üstlendi. Adımgenç Projesi ile İstanbul Okulu Kültür Elçileri Projesi için ortak çalışma alanları oluşturdu. 2010-2014 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı yaptı. 1 Eylül 2014 tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğüne atandı.

Çeşitli STK'larda yöneticilik yapan Terzi, halihazırda RİDEF Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan vekilliği görevlerini sürdürmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.


Üsküdar 34


Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir