Başkan Türkmen'e ulaşmak artık çok kolay

Seçimlerde Üsküdarlılara 'Ulaşılabilir Başkan Olacağım' sözü veren Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e, mahalle ziyaretlerinde ve halk günlerinin yanı sıra artık sosyal medyadan da ulaşmak mümkün.

Başkan Türkmen'e ulaşmak artık çok kolay
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Sosyal belediyeciliğin en iyisini yapmaya çalışan Üsküdar Belediyesi, bir ilki daha gerçekleştirerek, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i sosyal medya üzerinden vatandaşlarla buluşturuyor.

Üsküdar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sosyal Medya Birimi'nin başlatmış olduğu ''sorularınızı yanıtlıyorum'' etkinliği ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i vatandaşlara buluşturuyor.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal Medya Birimi, Facebook üzerinden Üsküdarlılardan gelen talep, öneri, sorun ve şikâyetleri tek tek okuyarak ilgili birime bildiriyor. Gelen cevap üzerine sorunun muhatabına ya mesajla veya telefonla bizzat arayarak cevap veriyor.

Sosyal Medya birimi bunu bir adım daha öteye taşıyarak, vatandaşları bizzat Başkan Türkmen ile buluşturmaya başladı. Bir konu belirlenerek, sosyal medya üzerinden ''Sorularınızı Yanıtlıyorum'' başlığıyla takipçilere duyuruluyor. Bir hafta süreyle gelen mesajlar derlenerek Başkan Türkmen'e sunuluyor. Soruları tek tek inceleyen Başkan Türkmen, kameralar karşısına geçerek gelen mesajlara bizzat cevap veriyor. İlk kez bu hafta başlayan programın konusu, ''Çevre ve Temizlik'' oldu. Gelen yüzlerce mesajı tek tek inceleyen Başkan Türkmen kameralar karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen'e ulaşmak artık çok kolay... Tıkla İzle

''ULAŞILABİLİR BAŞKAN OLACAĞIM''

Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen çalışmayla ilgili açıklama yapan Başkan Hilmi Türkmen, ''Seçimlerde Üsküdarlılara, ulaşılabilir başkan olacağım sözünü vermiştim. Bu sözümüzün arkasındayız ve ekibimle birlikte vatandaşlara ulaşmak ve sorunları yüz yüze çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Mahalle ziyaretleri, halk günleri gibi birçok programa sosyal medyayı da ekledik.

ÜSKÜDAR'I ÜSKÜDARLILARLA YÖNETECEĞİZ

Buradaki amacımız, işe giden veya bize ulaşma imkânı olmayan vatandaşlarla da iletişime geçmekti. Yeni başlattığımız bu etkinliğe ilgi gösteren Üsküdarlılara çok teşekkür ediyorum. Bizim bir sözümüz var, 'Üsküdar'da nefes alan Üsküdar'a nefes vermeli.' Üsküdar'ı Üsküdarlılarla birlikte yöneteceğiz. Bize, sorunlar, istekler ve şikâyetlerin yanı sıra çok güzel öneriler de geldi. Arkadaşlarımız bütün mesajlara, ilgili birim yetkilisiyle görüşerek cevap veriyor. Hazırlamış olduğumuz videoyla da mesajlara genel bir cevap veriyorum. Böylelikle, Üsküdarlıların sorunlarıyla yakından ilgilenmiş oluyoruz. Bu çalışmamız bundan sonra geleneksel hale gelecek'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir