Üsküdar'dan Gazze'ye yardım yağıyor

İHH İnsani Yardım Vakfı ile Üsküdar Belediyesi'nin, Gazze'ye yardım amacıyla düzenlemiş olduğu 'Ümmet Kermesi', AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati'nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Üsküdar'dan Gazze'ye yardım yağıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan ayında 'İftar Çadırı' olarak kullandığı modern Ramazan Çadırı, Gazze'ye yardım kampanyasına ev sahipliği yapıyor.

İnsan Hak ve Hürriyetleri(İHH) İnsani Yardım Vakfı Üsküdar gönüllüleri ile Üsküdar Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 'Ümmet Kermesi'nin açılışına siyaset, iş adamı, bürokratlardan oluşan  bir çok gönüllü insan katıldı.

Açılışta; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile İHH İnsani Yardım Vakfı Üsküdar Gönüllüleri Başkanı Mustafa Murat Odabaşı birer konuşma yaptı.

BAŞKAN TÜRKMEN, ''KALBİMİZİN SICAKLIĞI DA DIŞA VURDU''

Açılışa katılan siyasiler birer teşekkür konuşması yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında, ''Bugün burada hayır çarşımızın açılışında beraberiz. Bizim için zulmün karşısında dik durmak en önemli şiarımızdır. Zulmün karşısında susanın dilsiz şeytan olduğu anlayışına şartsız inanıyoruz. Çadırdaki sıcaklık iklimsel sıcaklık değil, kalbimizin sıcaklığı da dışa vurmuş durumda. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ise ''En çok mazlumun katledildiği, en çok annelerin öldürüldüğü, en çok çocuğun yetim kaldığı, insanların sevdikleriyle birlikte can verdiği Gazze için kermes yapıyoruz. Türkiye'deki her insan bu mazlum insanlara dua ve yardım eder. Bugün de şuan da bu güzelliği birlikte paylaşıyoruz. Şuanda Gazze'de insanlar ne yazık ki katlediyor. Biz de burada yapabileceğimiz en büyük yardımı yapmaya çalışıyoruz. Yardımın sembollerinden İHH burada da, Gazzelilerin Türkiye'de sesi olmaya devam ediyor'' diye konuştu.

Ümmet Kermesi'nin yardım kumbarasına ilk destek, protokoldeki davetlilerden geldi.

YARDIM KUMBARASINA İLK DESTEK PROTOKOLDEN

Konuşmalardan sonra, Çengelköy Yıldırım Beyazın Camii İmamı Mustafa Demirkan'ın duasının ardından kermesin açılış kurdelesi kesildi.

Açılış töreninin hemen önüne konulan yardım kumbarasına ilk destek, protokoldeki davetlilerden geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş kumbaraya ilk para atanlar arasına girdiler.

İsrail'in, Temmuz ayından itibaren, çoğunluğu çocuk yaklaşık 2 bin 200 Müslüman'ı katlettiği Gazzeliler için düzenlenen kermese Üsküdarlılar ve İstanbullular yoğun ilgi gösteriyor.

31 AĞUSTOS'A KADAR AÇIK KALACAK

İsrail'in, Temmuz ayından itibaren, çoğunluğu çocuk yaklaşık 2 bin 200 Müslüman'ı katlettiği Gazzeliler için düzenlenen kermese Üsküdarlılar ve İstanbullular yoğun ilgi gösteriyor. Gelirin tamamı Gazze'ye gönderilecek olan kermes 31 Ağustos tarihine kadar açık kalacak.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir