Şampiyonlar Liginde alınan beraberlik ne anlama geliyor?

Arsenal ve Beşiktaş'ın beklenen Şampiyonlar Ligi eleme karşılaşması golsüz sona erdi. Bu yılın eleme eşleşmeleri bizlere farklı fırsatlar yarattı. Diğer hiçbir eleme, kendi liglerinde sürekli olarak ilk dörtte yer alan iki takımın karşılaşması kadar heyecanlı değil.

Şampiyonlar Liginde alınan beraberlik ne anlama geliyor?
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Topçuları yenmelerine YouWin tarafından 4/1 oran verilen Beşiktaş için işler maç öncesinde yolunda görünüyordu. Bu maçın Slaven Bilic'in öğrenci için anlamı, vefat eden efsane başkan Süleyman Seba'nın onurlandırılması için daha büyüktü. Ayrıca ev sahibi oldukları karşılaşma, takıma itici güç sağlamış ancak Wenger'in 11'ini yenmek için yeterli olmamıştı.

Beşiktaş formasını giydiği ilk resmi maçta Feyenoord karşısında attığı üç golle herkesi etkileyen Chelsea'nin eski forvet oyuncusu Demba Ba ile maça başlamak Bilic için iyi bir tercihti. Yıldız oyuncu Arsenal karşısında uzaktan çektiği şut ile maçın gidişatını belirleyecekti, ancak top az farkla dışarı çıktı.

Arsenal'in maçtaki kaderi sadece Ba'nın kaleyi bulamayan şutlarından ibaret değildi. Crystal Palace karşısında duraklama dakikalarında golü bulan yıldız oyuncuları Aaron Ramsey'in maçın 79. dakikada oyundan atılması Arsenal'i zor durumda bıraktı.

Wenger ise, maçta iki sarı kart gören Ramsey hakkındaki düşüncelerini açıkça ifade etti. Maçın ardından verdiği demeçte: ''İki sarı kart da hakedilmemişti. Maçtaki bazı faullere baktığınızda Ramsey'nin oyundan atılması inanılır gibi değil'' şeklinde konuştu.

Alex Oxlade-Chamberlain'in takımına neredeyse deplasman galibiyeti getiriyordu, ancak Oxlade-Chamberlain'in de vuruşunu aynı Demba Ba gibi direğe nişanladı. Buna ek olarak Arsene Wenger, mevcut golsüz performansı devam ederse, henüz bekleneni ortaya koyamayan Şilili oyuncu Alexis Sanchez'i transfer ettiği için pişmanlık duyabilir.

0-0'lık eşitlik, Chelsea'den Beşiktaş'a geçen Demba Ba'nın kaçırdığı pozisyonlarla ya da Arsenal'in yaptığı hatalarla tarif edilebilir. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl Arsenal, Beşiktaş'ın en büyük rakiplerinden Fenerbahçe'yi aynı turda kupa dışına itmişti.

Premier Lig'den gelen forvet oyuncusunun da katkılarıyla, Beşiktaş'ın halen 2014 Şampiyonlar Ligi için umudu bulunuyor.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir