Tekstil Firmaları Ümraniye İşkur'da buluştu

Yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Ümraniye İŞKUR Hizmet Merkezi işgücü piyasasına daha iyi destek vermek amacıyla her hafta sektörel bazda toplantılara başladı.

Tekstil Firmaları Ümraniye İşkur'da buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Gerçekleştirilen bu toplantılardan ilki, Şube Müdürü Yaşar Efilioğlu'nun başkanlığında tekstil sektörünün ileri gelen firmalarıyla 20 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

Toplantıda sektörel bazda yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri dile getirildi. Firmalar, özellikle eleman eksiği noktasında sıkıntı yaşadıklarını tekstil sektöründe nitelikli elemana ihtiyaç olduğunu, meslek liselerinin yetersiz kalması nedeniyle mesleki eğitim anlamında İŞKUR'dan destek beklediklerini belirtiler. Ayrıca tekstil sektöründen hizmet sektörlerine ya da diğer sektörlere geçiş olduğunu bu nedenle eleman bulmakta güçlük çektiklerini ifade ettiler.

Ümraniye İŞKUR Hizmet Merkezi işgücü piyasasına daha iyi destek vermek amacıyla her hafta sektörel bazda toplantılara başladı.

Ümraniye Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Efilioğlu toplantıya katılan Zenginler Giyim, Kirazlı Triko, Ersa Tekstil, Cfc Giyim, Şafak Tekstil, Reha Tekstil, Lafem Giyim, Maya Tekstil, Modisima Tekstil, Oylum Tekstil, Eko Tekstil, Sumoda Tekstil, Flaş Tekstil ve Lin Tekstil firmalarının temsilcilerine teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti: ''İşbaşı eğitimi, işbirliği eğitimi ve teşviklerle ilgili firmaları zorlayan koşulları iyileştiren yasal düzenlemenin çalışmaları devam ediyor, eleman desteği konusunda da iş ve meslek danışmanları aracılığıyla işverenlere tam destek sağlayacağız, firmalar bu anlamda İŞKUR'la daha fazla dirsek teması halinde olarak zorlukların üstesinden geleceğiz'' dedi.

Ümraniye Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Efilioğlu toplantıya katılan Zenginler Giyim, Kirazlı Triko, Ersa Tekstil, Cfc Giyim, Şafak Tekstil, Reha Tekstil, Lafem Giyim, Maya Tekstil, Modisima Tekstil, Oylum Tekstil, Eko Tekstil, Sumoda Tekstil, Flaş Tekstil ve Lin Tekstil firmalarının temsilcilerine teşekkür etti

Toplantıya katılan İş ve Meslek Danışmanları tarafından Tekstil firmalarının yetişmiş elemanları sektörden uzaklaştırmama adına maaşlarının, mesai saatlerinin, çalışma ortamlarının iyileştirilmesi, öz eleştiri yapılması gerektiği belirtildi.

Bir sonraki toplantının inşaat sektörü temsilcileriyle olacağına belirten Efilioğlu, sözlerini şöyle sonlandırdı: ''İstihdam ülkenin kanayan yarası, bu yara işverenler ve İŞKUR'un birlikte yapacağı çalışmalarla kapanacak. Bundan sonraki süreçte daha iyi işbirliği içerisinde olacağımızı düşünüyorum, hepinize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum'' diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yaklaşık iki saat süren toplantı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir