Burası Üsküdar'da bir çiftlik değil, Haydarpaşa stadı!

İstanbul'un göbeğindeki tarihi statlarından Haydarpaşa'nın hali içler acısı... Tribünlerdeki sıkıntılar nedeniyle maç verilmeyen statta keçi ve tavuk beslenmeye başladı.

Burası Üsküdar'da bir çiftlik değil, Haydarpaşa stadı!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul'un tarihi statlarından Haydarpaşa'nın hali içler acısı... Tribünlerdeki sıkıntılar nedeniyle maç verilmeyen statta keçi ve tavuk beslenmeye başladı.

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde amatör futbolun yükünü çeken statlardan Haydarpaşa Stadı adeta çiftliğe döndü. Koyun ve tavuk beslenen stat atıl durumda.

Her çeşit hayvan var!

Geçen sezona kadar resmi maçların oynandığı stada, zemininin toprak olması ve tribünlerdeki hasar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği tarafından karşılaşma verilmemeye başlandı. Bunun üzerine zaten tadilata ihtiyaç duyan stat hepten boş verildi. Hakem odasında güvercin beslenirken, saha içi ve kantin de oğlak, koyun, kuzu, tavuk, horoz gibi hayvanlara ev sahipliği yapmaya başladı. Bu durum, sahada antrenman yapan Haydarpaşa Demirspor ve Üsküdar Anadoluspor kulüplerini de zor durumda bırakırken zaman zaman çalışmaları da aksatıyor. Kötü koku da cabası.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar ilçesinde amatör futbolun yükünü çeken statlardan Haydarpaşa Stadı adeta çiftliğe döndü.

Yazışmalar yapıldı ama...

Haydarpaşa Demirspor teknik heyeti bu durumu tesis sorumlularına iletmelerine karşın henüz bir çözüm üretilmemesinden dertli. Stadın kullanım hakkı Anadolu Üsküdar 1908 Kulübü'ne ait. Edinilen bilgiye göre stadın hasar gören tribünlerinin Üsküdar Belediye Başkanlığı'nca tamir edileceği söylendi ve gerekli yazışmalar da yapıldı. Lakin bugüne kadar tamirat gerçekleşmedi.

Statta ışıklandırma da ayrı bir sıkıntı. Bu sorun da giderilemediği için sporcular soyunma odalarında mum ışığında soyunup giyiniyorlar.

Maçlar başka ilçelerde

2014-2015 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Haydarpaşa Demirspor Kulübü yetkililerin sahaya gerekli ilgiyi göstermesini bekliyor. Haydarpaşa Stadı ilçe gençliği için büyük önem arz ediyor zira bu stada maç verilmediği için ilçe kulüpleri resmi karşılaşmalarını Beykoz veya Ümraniye gibi komşu ilçelerde oynamak durumunda kalıyor. Bu koşullar nedeniyle ebeveynler de çocuklarını bu bölgedeki kulüplere göndermeye çekiniyor.


Haber : Yerel Futbol - Efkan Bucak


Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir