Katibim Futbol Turnuvası'nda ilk yarı finalistler belli oldu

Geleneksel Katibim Futbol Turnuvası çeyrek final ilk maçlarında rakiplerini yenip yarı finale yükselen ekipler Öz Karacaahmet ve Bağlarbaşı oldu.

Katibim Futbol Turnuvası'nda ilk yarı finalistler belli oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Geleneksel Katibim Futbol Turnuvası çeyrek final ilk maçlarında rakiplerini yenip yarı finale yükselen ekipler Öz Karacaahmet ve Bağlarbaşı oldu.

Sert Maç Öz Karacaahmet'in: 3-2

Çeyrek final ilk maçında Öz Karacaahmet, Üsküdar Anadolu 1908 ile karşılaştı. Maçtan önce her iki takımın teknik direktörleri ufak açıklamalar yaptı. Üsküdar Anadolu teknik direktörü Tansu Açabey, takımının grupta Kemah, Acıbadem ve Selimiye'yi yenerek gruptan çıktığını belirtip dostça güzel bir maç olmasını diledi. Yeni sezon hedeflerini Süper Amatöre çıkmak olduğunu ve bu konuda kendilerini çok şanslı gördüklerini belirti. Öz Karacaahmet cephesi ise Barbaros ve Bağlarbaşı'nın olduğu gruptan çıktıklarını ve takımın diriliğinin yeni sezona hazır olup olmamasını görmek istediklerini ifade etti.

Çeyrek final ilk maçında Öz Karacaahmet, Üsküdar Anadolu 1908 ile karşılaştı.

Öz Karacaahmet - Üsküdar Anadolu 1908 maçı çok sert ve kıran kırana oynandı. Maçı 10 kişi kalmasına rağmen Öz Karacaahmet 3-2 kazanmasını bildi. Bu sonuçla Öz Karacaahmet, Katibim futbol turnuvasının ilk yarı finalisti oldu.

Turnuvanın ikinci çeyrek final maçında Selimiye, Bağlarbaşı ile karşılaştı.

Bağlarbaşı Haklı Galibiyetini Aldı: 1-3

Turnuvanın ikinci çeyrek final maçında Selimiye, Bağlarbaşı ile karşılaştı. Selimiye erken bulduğu gol sonrası kapanıp, Bağlarbaşı'na oyunu verdi. Bağlarbaşı etkili ve baskılı oyunu sonrasında önce penaltıdan beraberliği buldu daha sonra öne geçmesini bildi. Maçın sonlarında da 3. golü bulup maçı 1-3 kazandı. Böylece Bağlarbaşı Katibim futbol turnuvasında ikinci yarı finalist oldu.


Üsküdar 34 Haber - Ali Ağın


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir