İstanbul'u sel aldı, Üsküdar bildiğiniz gibi...

Üsküdar'da etkili olan sağanak yağış Üsküdar'da sahil yolunu taşırınca deniz ile karanın adeta birleşmesine neden oldu.

İstanbul'u sel aldı, Üsküdar bildiğiniz gibi...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli yağmur nedeniyle Üsküdar sahilini yine su bastı. Araçların güçlükle ilerlemeye çalıştığı Üsküdar sahilinde deniz ile kara adeta birleşti. Geçtiğimiz günlerde de yine aynı bölgede yaşananlar, medyada gündeme gelmişti. Yağmur nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Üsküdar'da etkili olan sağanak yağış Üsküdar'da sahil yolunu taşırınca deniz ile karanın adeta birleşmesine neden oldu.

Fırtına şeklinde yağan yağmur nedeniyle gökyüzü karanlığa gömülürken, İstanbullular adeta gündüz vakti geceyi yaşadı. Ağaçları sökme derecesine getiren fırtına ve bir anda bastıran yağmur nedeniyle yollar göle döndü, İstanbullular zor anlar yaşadı. Bir çok zemin ve bodrum katı su bastı.

Fırtına sebebiyle Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'nun dev bayrağı da parçalandı.

Meteoroloji yetkilileri, yağmurun şiddetini bir süre daha devam ettireceğini belirtti.

Ağaçları sökme derecesine getiren fırtına ve bir anda bastıran yağmur nedeniyle yollar göle döndü, İstanbullular zor anlar yaşadı.

Atatürk Havalimanı'nda uçak seferleri normale döndü

İstanbul'da 'CB' (kümülonimbus) olarak adlandırılan elektrik yüklü bulutlar ve rüzgarın şiddeti yüzünden uçaklar Atatürk Havalimanı'ndan iniş ve kalkış yapamadı. İniş için yaklaşma yapan uçakların bazıları ise Atatürk Havalimanı yerine başka havalimanlarına yönlendirildi.

Yolcular uçak içerisinde bekletilirken pilotlar kalkış yapabilmek için hava şartlarının normale dönmesini bekliyor. Elektrik yüklü şiddetli fırtına bulutları olarak bilinen ''kümülonimbus'' bulutlarına yakalanmak istemeyen pilotlar, Atatürk Havalimanı'na iniş için yaklaşma yapamadı. Atatürk Havalimanı'na inecek uçaklar özellikle Marmara Denizi üzerinde havada tur atmak zorunda kaldı. İniş ve kalkış yapacak uçaklarda gecikmeler meydana geldi. Yağışın etkisini kaybetmesinin ardından uçak seferleri normale döndü.

Meteorolojinin uyarısının ardından şiddetli yağmur İstanbul'u etkisi altına aldı.

İstanbul Adliyesi de yağmurdan nasibini aldı

Meteorolojinin uyarısının ardından şiddetli yağmur İstanbul'u etkisi altına aldı. Aniden bastıran fırtına ve yağmur havayı kararttı. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi çevresinde de etkili olan yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Saat 16.00 sıralarında başlayan şiddetli yağmur vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Fırtına şeklinde yağan yağmur nedeniyle İstanbul Adliyesi çevresinde bulunan insanlar kapalı alanlara koştu. Meteoroloji yetkilileri, yağmurun şiddetini bir süre daha devam ettireceğini belirtti.


Onedio.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

İstanbul

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir