''Çengelköyspor'u 3. Lige çıkartacağız''

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çengelköyspor A.Ş.'nin Başkan İsmet Özay, yerelfutbol.org internet sitesine yaptığı açıklamalarda iddialı konuştu.

''Çengelköyspor'u 3. Lige çıkartacağız''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Yeşil-beyazlı ekibinin başında bulunduğu 3 sezonda adını şimdiden ''Efsane Başkanlar'' arasına yazdırmayı başaran İsmet Özay Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ederek sözlerine başladı.

Boğaz ekibinin 2. Başkanı Adil Poyraz, Başkan Yardımcısı ve Çengelköy Mahalle Muhtarı Can Cumurcu, Başkan Yardımcısı ve Kuleli Mahalle Muhtarı Kenan Birinci, Başkan Yardımcısı Kenan Ertem, Genel Kaptan Yahya Erdem, Muhasip Üye Ender Yıldırım ve Tesislerden Sorumlu Yönetici Kürşat Emre Akbulut ile birlikte açıklamalarda bulunan Başkan Özay ''Çengelköyspor A.Ş.'nin yeri Profesyonel Liglerdir'' dedi.

''Şampiyon olacağız ve 3. Lige çıkacağız''

Göreve geldiği 3 yıldan bu yana çok büyük emekler harcadığını ve tüm mesaisini Çengelköyspor'un başarısı için feda ettiğini ifade eden Başkan Özay ''Geçtiğimiz sezon takım olarak çok çalışıp, zor olan başarıyı hak ederek Bölgesel Amatör Lige çıktık. Kısaca zor günler de yaşadık ancak sonunda harika bitti. Taraftara söz vermiştik, sözümüzü tuttuk, bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Takımım ve şahsım adına bizlere desteklerini hissettiren taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Bu sezon da iddialı bir kadro kurduk, Teknik Direktör Osman Yıldırım ve ekibi ile futbolcu kadromuza çok güveniyoruz. Çalışmalarda ciddiyet ve azim bizleri sevindiriyor. Lige iyi hazırlanıyoruz. Yeni sezona yine birlik ve bütünlük içinde, aile kavramını ön planda tutarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonluğu bu sezon da tekrarlamak için çok çalışacağız. Bayramdan hemen sonra il dışında 2 kamp programımız olacak. Hocamız kadroya takviye isterse, bu talebi yerine getireceğiz. Bu sezon tek bir hedefimiz var, Çengelköyspor 3. Lige çıkartmak. Çengelköy halkından da destek bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Çalışmalar sürüyor

Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden olan Çengelköyspor, yeni Teknik Direktörü Osman Yıldırım yönetiminde 19 Temmuz'da sahaya indi ve çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil beyazlı takım iç transerde takımda tuttuğu futbolcuların yanı sıra dış transferde de önemli isimleri kadrosuna katarak güçlü bir kadro ile yeni sezona girmeyi hedefliyor.

İç transferde 8 imza

Çengelköyspor, geçtiğimiz sezon da kadrosunda yer alan Rıdvan Cumurcu, Fırat Işık, Günay Baran Zirek, Kaan Çamkır, Selçuk Yılmaz, Anıl Tütüncü, Cihat Antapa ve kaleci Oktay Selvi ile sözleşme yeniledi.

İmza töreninde yeniden anlaşmaya varılan futbolcular Çengelköyspor'un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.


Haber: Yerel Futbol / Ali Kemal Demir


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir