Üsküdarlılara Kadir Gecesi'nde Kur'an-ı Kerim Ziyafeti

İstanbul'un ünlü camilerinin müezzin ve hocaları ile önde gelen mevlithanları, Kadir Gecesi'nde Üsküdar meydanını dolduran vatandaşlara, Kur'an-ı Kerim ziyafeti sundu

Üsküdarlılara Kadir Gecesi'nde Kur'an-ı Kerim Ziyafeti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Şemsipaşa Meydanda düzenlemiş olduğu Kadir Gecesi Özel programında muhteşem bir Kur'an-ı Kerim ziyafeti sunuldu. İstanbul'un ünlü camilerinin müezzinleri, Kur'an-ı Kerim, mevlit ve kasidelerle gönülleri fethetti.

Kadir Gecesi özel programı, ilahiler ve kasidelerle başladı. Son derece anlamlı ve gönülleri Allah ve peygamber sevgisi ile ısıtan ilahileri okuyan Hadi Duran ve ilahi korosu mensupları programı izleyen müminleri adeta hıçkırıklara boğdu.

Eminönü Yeni Camii Müezzini Musa Çetintaş, Sultanahmet Camii Emekli Müezzini Mehmet Emin Güler, Mevlithan Aziz Bahriyeli ve Fatih Camii Emekli Müezzini Mevhithan Bekir Büyükbaş, okudukları ilahilerle gönülleri mest etti.

ZULÜM ALTINDAKİ MÜSLÜMANLARA DUALAR EDİLDİ

Daha sonra Kur'an-ı Kerim tilavetlerini ise Haseki Eğitim Merkezi hocalarından Mustafa Kızılcalıoğlu ve Faruk Yazar, Süleymaniye Camii Müezzini Mehmet Koçyiğit, Fatih Camii Müezzini Numan Duygu, Eyüp Sultan Camii Müezzini Hakan Tok ve Yeşilcami Kuran Kursu hocası Necati Öztürk yaptı.

Kadir Gecesi özel programında sık sık eller semaya çevrilerek okunan dualar, başta Gazze ve Filistin olmak üzere müslümanların yaşadığı ve zulüm gördüğü bütün coğrafyalardaki din kardeşlerimize yollandı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir