Üsküdar'da otel işi için yeniden ihaleye yapılacak

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, daha önce iptal ettiği Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde otel yapım karşılığı kira ve işletme işini tekrar ihaleye çıkardı.

Üsküdar'da otel işi için yeniden ihaleye yapılacak
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Vakıflar, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, Aralık Sokağı'nda bulunan ve mülkiyeti Abdullahağa Vakfı'na ait tapunun (201) Pafta, (2) Ada, (1) Parselinde kayıtlı ''tarla'' vasıflı taşınmazın; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi çerçevesinde kapalı teklif usulü ile Otel yapılmak üzere inşaat yapım karşılığı kira ve işletme işini ihaleye çıkarttı.

İhalede işin muhammen bedeli 56 milyon 436 bin 845 TL ve geçici teminatı 1 milyon 693 bin 105,35 TL olarak belirlendi. İhale, 12 Ağustos 2014 Salı günü saat 15:00'de Selamiali Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:10 Üsküdar/İstanbul adresinde bulunan Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü Hizmet Binasının -1.katında toplanacak olan İhale Komisyonunca yapılacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanıyla ilgili bazı bilgiler şöyle;

OTEL YAPILMAK ÜZERE İNŞAAT YAPIM KARŞILIĞI KİRA VE İŞLETME İHALESİ YAPILACAKTIR

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğünden:

Mülkiyeti Abdullahağa Vakfına ait olan, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, Aralık Sokağında bulunan, tapunun (201) Pafta, (2) Ada, (1) Parselinde kayıtlı ''tarla'' vasıflı taşınmazın; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi çerçevesinde kapalı teklif usulü ile Otel yapılmak üzere inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkartılmıştır.

İLİ : İstanbul
İLÇESİ : Üsküdar
MAHALLE : Altunizade
SOKAK/CADDDE : Aralık Sokak
PAFTA : 201
ADA : 2
PARSEL : 1
YÜZÖLÇÜMÜ : 17.920,00 m2
CİNSİ : Tarla
VAKFI : Abdullah Ağa Vakfı
MUHAMMEN BEDEL : 56.436.845,00 TL (Ellialtımilyondörtyüzotuzaltıbinsekiz yüzkırkbeştürklirası)
(İnşaat yapımına ilişkin işin muhammen bedeli)
GEÇİCİ TEMİNAT : 1.693.105,35 TL (Birmilyonaltıyüzdoksanüçbinyüzbeştürklirasıotuzbeşkuruş)
(Bu bedel muhammen bedelin %3'üdür.)
İHALE TARİH VE SAATİ : 12/08/2014 - 15:00

TAŞINMAZIN MEVKİSİ : İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, 201 pafta, 2 ada, 1 parsel sayılı taşınmaz; E-5 (O-1) karayoluna çok yakın ve Altunizade Köprülü Kavşağı'nın yanında Burhaniye Caddesi'ne cepheli bir konumda bulunmakta, ulaşım imkanları çok yüksek bir mevkide yer almaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde İstanbul Şehir Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, öğrenci konuk evi, banka şubeleri ile sigorta acentaları, Vakko, Diyaliz Merkezi gibi yapılar yer almakta olup, bunun yanında Burhaniye Caddesi üzerinde bir otel inşaatı da bulunmaktadır.

Üsküdar Altunizade Otel ihalesi ilanını indirmek için tıklayın!


Emlak Kulisi


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Emlak ve İmar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir