Üsküdar Müftülüğü coşkulu iftar programı düzenledi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2014 yılı Ramazan ayı için belirlenen ''Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın, Bu Ramazan ve Her Zaman'' ana teması çerçevesinde, Üsküdar Müftülüğü tarafından ''Din Görevlileri Kardeş Aileleriyle İftarda Buluşuyor'' adlı bir program düzenlendi.

Üsküdar Müftülüğü coşkulu iftar programı düzenledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin katkı ve ikramlarıyla gerçekleştirilen iftar programına, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Ümraniye Müftüsü Ercan Aksu, Sancaktepe Müftüsü Yusuf Bingöl, Daire Amirleri ile her kademeden Üsküdar Müftülüğü personeli ve kardeş aileleri katıldılar.

Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri Kır Bahçesinde Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftar programının sunuculuğunu Hz. Ali Camii Müezzin-Kayyımı Bekir Köse yaptı.

Bu yılki Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması'nda Üsküdar ilçesini temsil eden Çilehane Camii Müezzin-Kayyımı Ferruh Erel'in iftar öncesinde yaptığı Kur'an-ı Kerim tilâvetinin ardından, Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında ilçemizi temsil eden Kirazlıtepe Büyük Camii Müezzin-Kayyımı Selami Uçar'ın okuduğu ezanla oruçlar açıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Müftülüğü coşkulu iftar programı düzenledi

İftardan sonra kürsüye gelen Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, ''Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu, Diyanet İşleri  Başkanlığınca bu yıl için belirlenen 'Hiç Kimse Kimsesiz Kalmasın, Bu Ramazan ve Her Zaman' teması doğrultusunda, Üsküdar'da bu Ramazan Din Görevlileri tarafından seçilmiş kardeş ailelerin oluşturduğu her kesimden insanımızı iftarda buluşturmak suretiyle, kardeşlik ve sevgi duygularını pekiştirmeyi amaçladıklarını, programı bu yüzden hazırladıklarını'' belirtti.

Özdemir, davete icabet ettikleri için misafirlere teşekkür ederek Ramazan-ı şeriflerini tebrik ettikten sonra programa katkı ve ikramlarından dolayı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e de teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, ''Bu güzel günlerin en iyi hissedildiği en iyi yaşandığı bir huzur şehri, kadim şehrimiz Üsküdar'ın sakinleri bir sofrada buluştuk. İftar soframız bir bayram havasını andırıyor. Bu sofra bir dostluk ve kardeşliğin resmidir. Kıymetli misafirler, bizler atanmış memur değil, kendini dine adamış din görevlileri ile birlikte iftarda buluşmanın hazzını yaşıyoruz'' dedi.

Son olarak bir konuşma yapan İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran da, ''Her yıl Ramazan ayında Üsküdar Müftülüğümüz ve Üsküdar Belediyemiz bizleri bir yerde buluşturuyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ramazan'ın bütün dünyaya huzur ve güvenlik getirmesini niyaz ediyorum. Özellikle komşularımızda çok büyük acılar yaşanıyor. O acıların mülteci durumunda bize de yansımaları var. Bütün bunların son bulmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Büyük ve coşkulu bir katılım ile gerçekleşen program, İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran'ın yaptığı iftar duası ile sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir