8. Üsküdar Sempozyumu için geri sayım başladı

Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar'ın tarihi kültürel sosyal ve yerel yönetimler açısından kapsamlı değerlendirmelerin ve akademik çalışmaların yapılacağı 8. Üsküdar Sempozyumu için geri sayım başladı.

8. Üsküdar Sempozyumu için geri sayım başladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

YEREL YÖNETİMLER AKADEMİSİNE DÖNÜŞTÜ

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde 21-23 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan 8. Üsküdar Sempozyumu'na yine çok sayıda akademisyen ve profesyonel yöneticinin katılması bekleniyor. Günümüzde Marmaray gibi dünya ölçeğinde projelere ev sahipliği yapan Üsküdar, tarihi derinliği, sosyo-ekonomik yapısı, demografisi, stratejik konumu, fiziki özelikleri, tarihi coğrafyası, kültür, sanat ve mimari dokusuyla pek az şehrin sahip olduğu bir birikimi barındırıyor. Ele aldığı konular açısından Türkiye'de bulunan bütün yerel yönetimlerin'de ilgi kaynağı haline gelen Üsküdar Sempozyumları adeta zaman içinde Yerel Yönetim Bilimleri Akademisine dönüştü.

8. Üsküdar Sempozyumu için geri sayım başladı

KÜLTÜR BELEDİYECİLİĞİ VE MEDENİYET KÖPRÜSÜ

Günümüzü ilgilendirdiği kadar gelecekte yapılması planlanan ''Kültürel Belediyecilik'' anlayışı kapsamında şehrin geçmişiyle geleceği arasında, toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilecek, bir yaşam köprüsü kurmayı hedefleyen Belediyecilik açısından da son derece önemli bir çalışma olarak değerlendirilen Üsküdar Sempozyumlarında yüzlerce bildiri ve çalışma raporu ele alındı. Bugüne kadar Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Üsküdar Sempozyumları zengin bir literatürün ortaya çıkmasını sağladı.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde 21-23 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan 8. Üsküdar Sempozyumu'na yine çok sayıda akademisyen ve profesyonel yöneticinin katılması bekleniyor.

ÜSKÜDAR KÜLLİYATI ARAŞTIRMACILARA YOL GÖSTERİYOR

Sempozyumlarda ele alınan konuların değerlendirilmesi sayesinde Üsküdar belediyesi tarafından yayınlanan yaklaşık 8 bin sayfa ve 12 ciltlik bir ''Üsküdar Külliyatı'', akademik çevrelerin ve Üniversiteler ile araştırmacıların hizmetine sunuldu. İlki 2003 yılında Çamlıca Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve büyük bir akademik destekle yoluna devam eden Üsküdar Sempozyumları, Türkiye'nin yerel yönetimler konusunda yapılan araştırmalar içinde ciddi bir veri tabanı haline geldi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir