Sokak İftarları Cumhuriyet Mahallesi ile devam etti

Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan Etkinliği çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlemiş olduğu Mahalle İftarına 5 binden fazla Üsküdarlı katıldı.

Sokak İftarları Cumhuriyet Mahallesi ile devam etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Cumhuriyet Mahallesi, Karlıdere Caddesi üzerinde kurulan yaklaşık 1 kilometrelik iftar sofrası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, mahalle iftar yemeğine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu ile birlikte katıldı.

Üsküdar Belediyesi'nin Ramazan Etkinliği çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlemiş olduğu Mahalle İftarına 5 binden fazla Üsküdarlı katıldı.

Başkan Türkmen, misafiri Ramazanoğlu ile birlikte iftar saatini bekleyen vatandaşlarla tek tek görüşerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine hitaben de bir teşekkür konuşması yapan Başkan Hilmi Türkmen, ''Bu güzel akşamı, bu güzel iftar soframızı şereflendirdiğiniz için Cenabı Allah hanenizi şenlendirsin. Bütün inananlar olarak inşallah bu mübarek aydan layıkıyla istifade eden oluruz. İftar soframızdaki lokmamızı paylaşmak üzere bütün mahalle halkı birlikte iftar ediyoruz. Allah bereketini artırsın'' dedi.

Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu ise ''Sizden biri, bir Üsküdarlı olarak bugün aranızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Beni sizlerle buluşturan Hilmi Türkmen kardeşime teşekkür ediyorum. Allah yolunda çalışmanın ne kadar önemli faaliyet olduğunu Kur'an-ı Kerim beyan ediyor. 5 bin üzerinde insanımıza iftar verilmesi insana gurur veriyor. Sizlere ve değerli ailelerinize hayırlı ramazan diliyorum'' diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Kur'an-ı Kerim okundu. Akşam ezanının okunmasının ardından, dualar eşliğinde iftar açıldı. Başkan Türkmen ve misafiri Yıldırım Ramazanoğlu, vatandaşlarla birlikte iftar yemeği yedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir