Sokak iftarlarına Bulgurlu ile devam edildi

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarları hızla devam ediyor. Son olarak Bulgurlu Mahallesi'nde düzenlenen iftara mahalleliler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Sokak iftarlarına Bulgurlu ile devam edildi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bulgurlu Söğütlüçayır Caddesi üzerinde Üsküdar Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında 5 bine yakın vatandaş birlikte iftar yaptı. Sokak iftarlarından aynı mahallede oturan fakat birlikte aynı masayı paylaşamayan komşular saatler öncesi sofra başına buluşarak birbirleriyle tanışma ve sohbet etme imkanı buldu.

İftar öncesinde ise Üsküdar Aziz Mahmut Hüdai camisi İmam Hatibi Mustafa Efe, Kuran-ı Kerim tilaveti okuyarak iftara katılan mahalle sakinlerine toplu dua ettirdi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarları hızla devam ediyor.

KOMŞULUĞU ARTIRMAK PEKİŞTİRMEK İÇİN BU SOFRALARI KURUYORUZ

İftara programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, tek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla kısa sohbetler yaparak hal ve hatırlarını sordu. Sonrasında ise iftar öncesi yaptığı konuşmada bugüne kadar hiç böyle kalabalık görmediğini belirterek ''Bulgurlu Mahallesine çok teşekkür ediyorum bize çok büyük ilgi gösterdiler. Ramazan geldiğinde cennet kapıları açılır ve cehennem kapıları kapanır. Umarım bu sofraların en iyisi evinizde vardır. Fakat komşuluğu artırmak pekiştirmek için bu sofraları kuruyoruz. Bugünlerde birlik beraberliğe komşuluğa çok ihtiyacımız var. Bazen duyuyoruz aynı sokakta aynı apartmanda oturan komşular birbirini tanımıyor. Bu gibi etkinliklerde birbirlerini yakından tanımalarına şahit olduk.'' dedi.​

Konuşmanın ardından yapılan dua ve okunan akşam ezanıyla birlikte hep birlikte oruçlar açıldı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir