Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu başarılı öğrencilerini ödüllendirdi

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı karne töreninde öğrencilerini hediyeye doyurdu.

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu başarılı öğrencilerini ödüllendirdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu 2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde kültürel, sportif ve akademik alanda yaptıkları etkinlikleri yıl sonu karne töreninde hediyelerle taçlandırdı.

Okul Aile Birliği öğrencilerin her alandaki başarılarını ödüllendirerek başarıya teşvik etti. Okul birincisi olan Hatice Selva Akgül Tunus'ta 45 günlük Arapça dil kursuyla ödüllendirildi. Namaz Projesi'ne katılan öğrencilere 14 adet bisiklet, akademik alanda 5. ve 6. sınıflardan ilk üçe girenlere ve sınıf birincilere çeyrek altın, sportif alanda başarı gösteren öğrencilere hediye çekleri, saat ve kitaplar hediye ederek, hediyeye doyurdu.

Yıl sonu karne törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yurt dışında olması nedeniyle programa vekaleten meclis başkan vekili Esat Kalay katıldı. Hilmi Türkmen'in selamlarını ileten Kalay, ''Belediye olarak tüm öğrencilerimizin yanındayız, öğrencilerimizin başarılı olması için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz. Sayın Belediye başkanımız Hilmi Türkmen'in ifade ettiği gibi biz gençlerimizi 'iyilerle ve iyiliklerle' buluşturmak istiyoruz. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı karne töreninde öğrencilerini hediyeye doyurdu.

KÜLTÜREL ALANDA YAPILAN ETKİNLİKLER

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu 2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde kültürel alanda yaptığı etkinliklerle öğrencilere dopdolu bir yıl yaşattı. Bu etkinlikler arasında Mineatürk-Koç Müzesi, Forum İstanbul Akvaryum, Vieland Eğlence Merkezine, tarihi yarım ada gezileriyle, geleneksel İn Önü Yaylası'nda yapılan 3 gecelik çadırlı kamp, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen ''100. YILLIK İMAM HATİPLERİN HİKÂYESİ'' programında 50 kişilik koro ile katılım, Marmara Üniversitesi'nin organize ettiği ''Kutlu Doğum'' etkinliğinde okul korosu konseri, Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ''GÜLÜ ANMAK VE ANLAMAK'' temalı etkinliği, okul öğretmen, öğrenci ve velilerinin katkılarıyla çıkarılan ''ELİF'' dergisi gerçekleştirilen etkinliklerden ön plana çıkanlar.

Ali Fuat Başgil İmam Hatip Ortaokulu 2013-2014 Eğitim Öğretim döneminde düzenlediği yardım kampanyalarıyla ve öğrenci gelişim çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettirdi. İşte bu kampanyalardan en önemlisi ise ''Ahirette Cenneti Okulumda Bisikleti Kazandım, Namaz Alışkanlığı Kazandırma'' konulu çalışma 563 öğrencinin katılımıyla yapıldı. Her sınıfa ödül olarak 1 bisiklet olmak üzere toplam 14 bisiklet hediyesi karne töreninde 40 gün 5 vakit namazını tam kılan 103 öğrenci arasında kura çekimiyle bisikletlerini kazanmış oldu.

Başarılı öğrencilere hediyeleri meclis başkan vekili Esat Kalay, okul müdürü Ahmet Şahintürk ve okul aile birliği başkan ve yöneticileri tarafından verildi. Karne programı hediyeler ve ödüllerin verilmesinin ardından sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir