Üsküdarlılar ''Uyuşturucuya Hayır'' diyor

Üsküdar'da uyuşturucu madde satış ve teminini sağlayanlara yönelik bazı mahalle sakinleri eylem yaptı

Üsküdarlılar ''Uyuşturucuya Hayır'' diyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Selami Ali Mahallesi sakinleri son günlerde bonzai adlı uyuşturucu madde nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının arttığını iddia ederek eylem yaptı.

Selami Ali Mahallesi sakinleri son bir yılda yaklaşık 10 kişinin kullandıkları bonzai nedeniyle hayatını kaybettiğini iddia ederek sokağa döküldü. En son geçen cuma bir gencin bonzai nedeniyle hayatını kaybettiğini iddia eden mahalle sakinleri, olaya dikkat çekmek için bulundukları caddeyi kısa süreli trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Polisin olay yerine gelmesiyle eylemlerine son veren mahalle sakinleri, ''Tepkimizi dile getirmek için duvarlara yazı yazdık. Gençlerimizden kaçı öldü, kaçı yoğun bakımda. Bu evlatlar bizim evlatlarımız. Yaş ortalamaları daha 16 bu çocukların. Bu illetin mahallemizde durmasını istemiyoruz'' dedi.

Sloganlar atan mahalle sakinleri daha sonra sessizce dağıldı.

Öte yandan Üsküdar'ın bazı mahallelerinde de bonzai ve uyuşturucu için mahalle sakinleri tarafından topyekün bir mücadele başlamış durumda... Önceki gün ise Üsküdar Bahçelievler Mahallesinde kuytu yerlerinde satış yapan bir satıcıyı kıstıran mahalle sakinleri yakaladıkları şahsın üzerinden 62 adet bonzai paketi ve yüklü miktarda para çıktığını ifade söylediler. Özellikle Yavuztürk Mahallesi'nde bu tarz satış işleriyle uğraşan kişilerin olduğunu yine bu gece sabaha karşı da Bahçelievler mahallesinde astıkları uyuşturucuyla mücadele pankartının da bu şahıslar tarafından indirildiğini söyleyerek, Emniyetimizin bu konuda daha duyarlı davranmalarını istiyoruz dediler.

Duyarlı davranan tüm vatandaşlarımıza ve polis teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir