Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e ziyaretçi akını

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kendisini kutlamak için heyetler halinde gelen konuklarını makamında ağırlıyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e ziyaretçi akını
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanlığı'na seçilen Hilmi Türkmen'in makamı, kendisini kutlamak üzere heyetler halinde gelen Üsküdarlılar tarafından dolup taşıyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluş yetkilileri, Vakıflar, dernek temsilcileri, gazeteciler, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından başkanlık makamı haftanın 5 günü yoğun bir ziyaretçi akınına uğruyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise bir yandan makamına ziyarete gelen konuklarının tebriklerini kabul ederken kendileriyle hem sohbet ediyor hem de hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştiriyor. Öte yandan Başkan Hilmi Türkmen, seçim çalışmalarında Üsküdarlılara söz verdiği gibi pazar yerlerini, esnafları, okulları, camileri ziyaret ederek hem vatandaşlarla sohbet ediyor ve bir yandan da çiçek dağıtıyor. Türkmen ayrıca Büyükşehir Belediyesi İl Genel Meclis toplantılarına da katılarak yoğun bir gündem yaşıyor.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kendisini kutlamak için heyetler halinde gelen konuklarını makamında ağırlıyor.

Kapımız Üsküdarlılara daima açık olacak

Hilmi Türkmen, başkanlık makamının dolup taşmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ''Üsküdarlı hemşerilerimizin teveccühü ile 5 yıl süreyle Belediye Başkanlığı'na seçildik. Makamın ağırlığını ve sorumluluklarımızı bilerek hareket edeceğiz. Kapımız Üsküdarlılara daima açık olacak. Elbette belediye olarak yollar, kaldırımlar, parklar yapacağız. Ancak bizim için aslolan kalplere giden yolları yapmaktır. Tarih ve Kültür Kenti Üsküdar olarak bizler büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu ailenin her ferdinin düşüncelerine ve inançlarına saygı duyuyoruz. Dünyada artık ülkeler değil şehirler yarışıyor. Üsküdar olarak bizler de Tarih ve Kültür Şehri Üsküdar'ı dünyanın sayılı yerlerinden biri haline getirmek için hemşerilerimiz ile el ele, gönül gönüle var gücümüzle çalışacağız'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Üsküdar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir