Üsküdar İlçe Teşkilatı Mustafa Kara'yı unutmadı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın öncülüğünde 6. dönem Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara için düzenlenen teşekkür programında duygu dolu anlar yaşandı.

Üsküdar İlçe Teşkilatı Mustafa Kara'yı unutmadı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı tarafından Çamlıca Spor Salonu'nda 6. dönem belediye başkanı Mustafa Kara'ya düzenlenen teşekkür programına yoğun katılım vardı.

Türk siyasetine örnek bir davranış göstererek 30 Mart Yerel Seçimleri'nde yeri garanti olmasına rağmen aday olmayan Mustafa Kara'yı Üsküdar Teşkilatı unutmadı. İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın öncülüğünde düzenlenen programın sunumunu İlçe Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Muzaffer Ayanoğlu yaptı.

Mustafa Kara'nın ailesi ile katıldığı teşekkür programına MKYK Üyesi Hakkı Şanlı, İl Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Birim Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, önceki dönem ilçe başkanı Zekeriya Erdim, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu, belediye meclis üyeleri ve Üsküdar Teşkilatı katıldı.

2009-2014 yılları arasında partili partisiz tüm Üsküdar halkının belediye başkanlığını başarıyla yapan ve önemli hizmetlere imza atan Mustafa Kara'ya İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen birer teşekkür plaketi verdiler.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

6. Dönem Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya Teşekkür Programı

Üsküdarlıların yoğun sevgisini kazanan Mustafa Kara da bu güzel organizasyonu organize edenler, emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir