Üsküdar'da yaşayan Malatyalılar'dan Muhteşem gece

Yerel seçimlere doğru Üsküdar'da yaşayan Malatyalılar AK Parti Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Adayı Ramazan Bulum'un Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nde düzenlediği gecede bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Üsküdar'da yaşayan Malatyalılar'dan Muhteşem gece
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da gerçekleştirilen programa AK Parti belediye başkan adaylarına desteklerini ifade eden Malatyalı iş adamı, bürokrat, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve hemşehrileri AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz başta olmak üzere AK Parti İstanbul Bölge Milletvekili Osman Poyraz, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Ramazan Bulum başta olmak çok sayıda meclis üyesi adayı, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sami Er ve Malatyalıların büyük ilgisi ve katılımıyla gerçekleştirildi.

Yerel seçimlere doğru Üsküdar'da yaşayan Malatyalılar Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nde düzenlenen gecede bir araya gelerek birlik ve dayanışma mesajı verdi.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'e destek için bir araya gelen Malatyalıları TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz yalnız bırakmadı. Öz, salonu dolduran bin kişilik davetlilerin masalarını tek tek dolaşarak kendileriyle kısa sohbetler yaptı.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'e destek için bir araya gelen Malatyalıları TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz yalnız bırakmadı.

Ömer Faruk Öz, programda yaptığı konuşmada ülke ve dünya gündemini ve 17 Aralık'tan sonra yaşanan süreci de değerlendirdi. Öz, AK Partinin yerel seçimlerden oy oranını artırarak çıkacağını ifade etti. Sayın Başbakanımızın liderliğinde halkımızın huzur ve refahı, Türkiye gelişme süreci devam edecektir. Milli iradeye doğrudan ya da dolaylı olarak darbe yapmaya kimsenin gücü yetmez. Türkiye'yi eskiden olduğu gibi dışa bağımlı, bölgesinde güçsüz, milli gelirini yatırımlara değil faiz ödemelerine ayıran bir ülke olmasını istiyorlar. Halkımızın desteğiyle buna izin vermeyeceğiz ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlere doğru Üsküdar'da yaşayan Malatyalılar Kirazlıtepe Yaşam Merkezi'nde düzenlenen gecede bir araya gelerek birlik ve dayanışma mesajı verdi.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, programda yaptığı konuşmada iki aydır yollarda olduklarını ifade etti. Davullar ve zurnaların eşliğinde bu güzel ortamda salona geldiğini ve bu güzelliğin tüm yorgunluklarını unutturduğunu ifade etti.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, programda yaptığı konuşmada iki aydır yollarda olduklarını ifade etti. Davullar ve zurnaların eşliğinde bu güzel ortamda salona geldiğini ve bu güzelliğin tüm yorgunluklarını unutturduğunu ifade etti.

Türkmen, konuşmasına şöyle devam etti, ''Değerli kardeşlerim, bizim ülkemiz o kadar güzel bir ülke ki, o kadar güzel bir memlekette yaşıyoruz ki; doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle, Türküyle Kürdüyle, Acemiyle Abazasıyla Çerkeziyle, horonuyla halayıyla, davuluyla zurnasıyla işte biz biriz, biz beraberiz, biz birlikte Türkiyeyiz inşallah...'' dedi.

Hilmi Türkmen, ''Değerli kardeşlerim, bizim ülkemiz o kadar güzel bir ülke ki, o kadar güzel bir memlekette yaşıyoruz ki; doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle, Türküyle Kürdüyle, Acemiyle Abazasıyla Çerkeziyle, horonuyla halayıyla, davuluyla zurnasıyla işte biz biriz, biz beraberiz, biz birlikte Türkiyeyiz inşallah...''

2004 yılında belediyelerle başlayan belediyecilik ve halka hizmet yürüyüşünün her geçen gün arttığını söyleyen Türkmen, ''30 Mart'ta hep birlikte diyeceğiz ki; 'durmak yok yola devam' diyeceğiz inşallah, bu güzel yolculuğumuzu hep birlikte taçlandıracağız, 'yakın ışıkları Türkiye aydınlansın, yakın ışıkları tüm Dünya aydınlansın' diyeceğiz hep birlikte inşallah'' diyerek konuşmasını tamamladı.


Üsküdar Postası


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir