Cide Soğuksu Derneği'nden Belediye Meclis Üyesi Adayı Hemşehrilerine Tam Destek

Cide Soğuksu Derneği tarafından Mart ayı başında düzenlenen kahvaltılı toplantı programıyla AK Parti'den Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Adayı olan hemşehrileri Murat Yavuz ve Esat Kalay'a destek verirken Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'de projelerini anlattı.

Cide Soğuksu Derneği'nden Belediye Meclis Üyesi Adayı Hemşehrilerine Tam Destek
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Cide Soğuksu Derneği tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantı programına AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Belediye Meclis Üyesi Adayları Murat Yavuz, Esat Kalay ve Saadeddin Karaca ile birlikte dernek başkanı Hayri Konuk, yönetim kurulu üyeleri, eski dönem başkanlarından Hamdi Şenol ve Mehmet Emin Ercan ve çok sayıda dernek üyesi katılım gösterdi.

Dernek başkanı Hayri Konuk yaptığı açılış konuşmasında ''Meclis Üyesi Adayı olan değerli hemşehrilerime çıkmış oldukları yolda başarılar diliyorum. Yine başkanımız Hilmi Türkmen de uzun yıllar belediyemizde başarılı görevleri sürdürüyor başarılarının devamın diliyorum'' dedi.

Programda konuşma yapan Sinan Aktaş, ''Seçimler öncesinde de Cide Soğuksu Derneği'nin davet ettiği tüm etkinliklerine geldik. Seçimler vesilesiyle de yine eski dostlar yerinde duruyor mu? diye bakmaya geldik. Allah sizden razı olsun dostlarımız buradalar. Ben Cide Soğuksu Derneğimizi her yerde anlatıyorum. Dernekçilik faaliyetlerini gerçekten çok güzel yapıyorsunuz.'' dedi.

Cide Soğuksu Derneği tarafından Mart ayı başında düzenlenen kahvaltılı toplantı programıyla AK Parti'den Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Adayı olan hemşehrileri Murat Yavuz ve Esat Kalay'a destek verirken Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'de projelerini anlattı.

Yeni Dönemde o yerler su kokacak su

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ise programda yaptığı konuşmada, ''Yıllardır belediyede olmam nedeniyle bayramlarda, dernek günleri, keşkek günleri ve özel toplantılar vesilesiyle derneğimizi ziyaret ettim ve dostluklarımız pekişti. Allah nasip eder de 30 Mart'ta Üsküdarlı hemşehrilerimiz ve tabi ki Kastamonulular hizmet yürüyüşümüze devam kararı verirseniz bundan sonra aynen devam etmeyi Allah bize nasip etsin.'' diyen Türkmen, ''Üsküdar'da yürütülen sosyal belediyecilik çalışmalarını sivil toplum kuruluşlarıyla aynen devam ettirerek yeni dönemde daha da geliştirmek istiyoruz'' dedi. Belediye olarak yapılan çalışmalar ve projelerinden bahseden Türkmen, Üsküdar'da şuana kadar yapılmamış olan çok özel bir projeden de ilk defa burada bahsetti. Türkmen, ''Belediye olarak ilçedeki tüm dini tesisleri camiler, kiliseler ve havraları temizliyoruz. İnşallah yeni dönemde camilerimizin lavaboları ve abdest hanelerini de üstleniyoruz. Buraların temizliği bizim. Üsküdar'da özellikle hanım kardeşlerimizin gideceği lavabolar yok, çocuklarını emzirecekleri yer yok, abdest alabilecekleri yer yok, özel bir hastane alt katta bu iş için bir oda ayırmış sağolsunlar. Hanımlar gidip orada abdest alıyor. Ayıp değil mi? Bu bize yakışıyor mu? Yeni dönemde camilerimizin tuvaletleri özellikle büyük tuvaletler merkezi tuvaletler, pırıl pırıl olacak tertemiz. Oralar su kokacak su... O kadar iddialıyız... Elemanları bizden ücretsiz gidip abdestinizi alacaksınız ihtiyacınızı görüp çıkacaksınız.'' dedi. Çok sayıdaki projesini açıklayan Türkmen, ''Biz Üsküdarlının olduğu her yerde olmak istiyoruz'' diyerek konuşmasını tamamladı.


Üsküdar Postası


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir