İhsan Özkes, Yaşar Kemal'i ziyaret etti

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, yazar Yaşar Kemal'i ziyaret etti.

İhsan Özkes, Yaşar Kemal'i ziyaret etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, yazar Yaşar Kemal'i ziyaret etti. Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da katıldı.

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkanı İhsan Özkes, yazar Yaşar Kemal'i ziyaret etti.

Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, seçim çalışmaları çerçevesinde yazar Yaşar Kemal'i Üsküdar Vaniköy'deki evinde ziyaret etti. Yaşar Kemal'i ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ile birlikte gelen İhsan Özkes, bir saate yakın burada kaldı. Basın mensuplarının alınmadığı ziyaret, yaklaşık bir 45 dakika sürdü. Ziyarette sanat ve edebiyatın konuşulduğu, Özkes'in de projeleri hakkında Yaşar Kemal'e bilgi verildi.

Yaşar Kemal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini ziyaretinde de olduğu gibi Özkes ve Tanrıkulu ile birlikte balkondan basın mensuplarına el salladı.

Yaşar Kemal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini ziyaretinde de olduğu gibi Özkes ve Tanrıkulu ile birlikte balkondan basın mensuplarına el salladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir