Erol Belen, ''Mahalleli söz sahibi olacak''

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen, Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti.

Erol Belen, ''Mahalleli söz sahibi olacak''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen ve Saadet Partisi Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Adayı Yılmaz Bayat Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği'ni ziyaret etti.

Erol Belen, ''Mahalleli söz sahibi olacak''

Dernek ziyaretinde bir konuşma yapan Erol Belen yerinden yönetim anlayışları ile Üsküdar'a hizmet edeceklerini belirterek mahalle ile ilgili alınacak kararlarda mahalle halkının da söz sahibi olacağını, mahallelilere danışacaklarını ve birlikte karar alacaklarını ifade etti.

Yılmaz Bayat, ''Üsküdar'ı yönetmeye değil, hizmet etmeye geliyoruz''

Üsküdar'ı yönetmek için değil, Üsküdar'a hizmet etmek için göreve talip olduklarını ifade eden Yılmaz Bayat, ''Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak görüyoruz. Halka hizmeti halk ile birlikte görüyoruz. Bizim zihniyetimizde belediye başkanı, idare etmek için değil hizmet etmek için göreve gelir. Biz kişilerle değil zihniyetlerle ilgileniyoruz. Bizim dışımızdakiler hizmet etmeye değil Üsküdar'ı yönetmeye geliyor'' şeklinde konuştu.

Esmerer, Belen ve Bayat, Üsküdar Gümüşhaneliler Derneği çıkışında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kahvehaneleri ve Ferah Mahallesi'nde Ferah Öğrenci Yurdu kermesini ziyaret etti. Esmerer, Belen ve Bayat bu ziyaretlerde Üsküdarlıların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir