Hilmi Türkmen, Üsküdar'da Hastikozlularla buluştu

İstanbul'da yaşayan Hastikozlular Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Hilmi Türkmen, Üsküdar'da Hastikozlularla buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Of Aşağı Kışlacık Köyü Derneği Onursal Başkanı ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan yardımcısı Hüseyin Ayaz, İstanbul'da yaşayan köylülerini ve protokol misafirlerini Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde akşam yemeğinde ağırladı.

İstanbul'da yaşayan Hastikozlular Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi.

Yemeğe Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir, Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Semih Durmuş, Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Onur İncehasan, Üsküdar Zeynepkamil Mahallesi muhtar adayı Tahsin Ayaz, Pendik Batı Mahallesi Mahmut Ayaz, Esenler Menderes Mahallesi Muhtar Adayı Hanefi Cordanoğlu, Anadolu Yakası Akçaabatlılar Derneği Başkanı İsmail Şirin, Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin davetliler arasındaydılar.

TDF Başkan yardımcısı Enver Yılmaz'ın yakın zamanda vefatı nedeniyle organizasyonun eğlenceyle ilgili bölümlerinin iptal edildiği gecede yemek sonrası ilk konuşmayı Onursal Başkan Hüseyin Ayaz yaptı. Ayaz, derneği 1990'lı yıllarda kurduklarını birçok ilçe derneğinden daha fazla ve verimli faaliyetler gerçekleştirdiklerini, bu faaliyetlerinde ise farklı siyasi partilerde görev yapmalarına rağmen Hilmi Türkmen'le hemşehrilik bağıyla birlikte hareket ettiklerini ifade etti.

İkinci sırada mikrofona davet edilen Üsküdar Belediye Meclis Üyesi adayı Abdullah Ayaz, genç yaşına rağmen kendisine güven duyarak görev tevdi eden Mustafa Kara ve Hilmi Türkmen'e teşekkür ederek bu güvene layık olmaya çalışacağını söyledi.

Daha sonra konuşan Mustafa Kara, Trabzonlularla bağının Çaykara'daki öğrencilik yıllarında başladığını, Üsküdar'a geldikten sonra da Akçaabatlı esnaf ve iş adamlarıyla devam ettiğini, 2002'de siyaset yıllarında da merhum Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır ve Üsküdar'da yaşayan bütün Trabzonlularla sürerek bugünlere kadar geldiğini anlattı. Yeni dönemde kendi isteğiyle aday olmadığını ve Hilmi Türkmen'in bu göreve layık olduğunu Başbakan Erdoğan'a bizzat arz ettiğini, Başbakan'ın da talebi olumlu karşıladığını açıkladı.

Salona gecikmeli gelebilen TDF Başkanı Mustafa Demir de kısa bir konuşma yaparak başta Hilmi Türkmen olmak üzere yemekte hazır bulunan adaylara başarılar diledi.

Hilmi Türkmen, ''Seçimden bir endişemiz yok, ancak mümkün olduğu kadar fazla oy alırsak biz de daha güçlü oluruz''

Hilmi Türkmen, ''Seçimden bir endişemiz yok''

Son olarak sahneye gelen Hilmi Türkmen Aşağı Kışlacıklıları köyün eski adını telaffuz ederek ''Hastikozlular'' diye selamladı. Adaylığının açıklandığı 19 Ocak'tan bu yana belki 200 bin el sıktıklarını, bunlardan sadece 5-10 tanesinin olumsuz tepki verdiğini dolayısıyla çalışmaların çok iyi gittiğini söyledi. ''Seçimden bir endişemiz yok, ancak mümkün olduğu kadar fazla oy alırsak biz de daha güçlü oluruz'' diyen Türkmen, bu hedef için bütün hemşehrilerinin fiili desteğini istedi. Son olarak da ''Üsküdar'ın merkez ilçelerinde bugüne kadar istediğimiz miktarda oy alamadık. Bu konuda özellikle yardımınızı istiyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.


Üsküdar 34 - Bülent Şirin


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir