Mustafa Ceceli'ye 15 bin Üsküdarlı hayranı vokal yaptı

Üsküdar Belediyesi'nin organize tarafından edilen Burhan Felek Spor Salonu'nda yapılan konserde Mustafa Ceceli'ye 15 bin Üsküdarlı hayranı vokal yaptı.

Mustafa Ceceli'ye 15 bin Üsküdarlı hayranı vokal yaptı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Genç kuşağın başarılı sanatçısı Mustafa Ceceli, Üsküdar Belediyesi'nin organize ettiği bir konserde hayranlarıyla buluştu. 15 bin kişilik bir seyirci karşısına çıkıp en güzel eserlerini seslendiren genç sanatçı, gördüğü ilgi ve sevgi için coşkulu kalabalığa teşekkür etti. Seyirci kapasitesinin tamamen dolu olduğu Burhan Felek Spor Salonu'na giremeyen birçok Ceceli hayranı ise geri dönmek zorunda kaldı.

Konserde Mustafa Ceceli'nin sahneye çıkmasıyla coşan Üsküdarlı gençler son şarkıya kadar enerjisini kaybetmeden devam etti. Dört şarkı seslendirdikten sonra kısa bir sohbet arası veren Ceceli, organizasyonu yapan Üsküdar Belediyesi'ne teşekkür etti ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı sahneye davet etti.

Sizlerin huzurunda söz almak istiyorum

Seyircilerin alkışlarıyla sahneye çıkan Kara kısa bir konuşma yaptı: ''Beş senedir gençlik merkezi'yle birlikte nice konserlere ev sahipliği yaptık. Gençlerimizin sanatla, eğlenceyle buluşması için imkanlarımız dahilinde çalıştık. Davet ettiğimiz kıymetli sanatçılarımız da bizleri kırmayıp organizasyonlarımızda bizlere eşlik edip destek verdi. Bugün de Sayın Mustafa Ceceli gelerek bizleri onurlandırdı. Kendisine bu müthiş kalabalığın huzurunda tekrar teşekkür etmek istiyorum.'' diyen başkan Kara, Mustafa Ceceli'ye teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü: ''15 gün sonra görevimi devredeceğim. 10 yıldır birlikte çalıştığım mesai arkadaşım Sayın Hilmi Türkmen yerime adaylığını koymuş bulunuyor. Sizlerin huzurunda Kendisinden biz söz almak istiyorum. Hilmi bey seçimlerden sonra sizi başkan olarak bu etkinliklerimizi devam ettirirken görebilecek miyiz? Mustafa bey'i Üsküdar'ımızda tekrar misafir edebilecek miyiz?''

Mustafa Kara'nın sözleri üzerine sahneye gelen Hilmi Türkmen ''Gençlerimiz için bu güzel etkinliklerin devam mutlaka olacaktır. Biz gençlerimizi iyiyle, güzelle buluşturmaya gönüllüyüz. Gençlerimiz için nice projelerimiz var. Yeni dönemde hepsini hayata geçirip Üsküdarlı gençlerin ne kadar şanslı olduğunu herkese göstereceğiz inşallah'' sözleriyle Kara'nın sorusuna cevap verdi.

Mustafa Ceceli'den Üsküdar'da 100 bin kişilik konser sözü

''Benim bilmek istediğim bugün 15 bin kişiyle verilen bu konserin tekrarını Validebağ Kent Ormanı'nda ve yapılacak yeni Üsküdar Meydanı'nda 100 bin kişi ile vermeye, Mustafa Ceceli var mıdır? Bugünden davetimizi yapsak, sözümüzü alabilir miyiz?'' diyerek Mustafa Ceceli'yi tekrar Üsküdar'a davet eden Türkmen, Ceceli'den ''Söz veriyorum. Bu coşkulu seyirciyle yeniden buluşmaya şimdiden hazırım.'' cevabını aldı. Cevaba seyircilerden de büyük alkış ve tezahürat geldi.

Konser arası yapılan bu küçük sohbet ve sözleşmenin akabinde AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, ''Mustafa Bey'in sahnesini ikinci kez işgal etmemek adına kendisi için hazırladığımız küçük hediyemizi şimdiden takdim edelim istiyorum.'' diyerek Üsküdar Belediye Meclis Üyesi adaylarının en genç isimleriyle birlikte Mustafa Ceceli'ye bir plaket ve çiçek takdim etti.

Seçildiği takdirde en genç belediye meclis üyesi olacak

Hilmi Türkmen ile birlikte hediye takdimine çıkan meclis üyesi adayları Sedat Ayyıldız, Umut Can Ekşi ve Kemal Canikli'nin en genç meclis üyesi adayları olduğunu vurgulayan Türkmen, ''Umut Can Ekşi, seçildiği takdirde İstanbul'un en genç meclis üyesi ünvanını alacaktır. Kültür ve Sanat şehri olan Üsküdar'ımızda gençlerimizin sesi olacak, siz kıymetli gençlerimizi belediye meclisinde temsil edecek olan bu üç genç kardeşimize başarı dileklerimi sunuyorum.'' dedi.

Hediye ve çiçek takdiminin ardından genç sanatçı Mustafa Ceceli konserine kaldığı yerden devam ederken kendisini izlemeye gelenleri şarkılarıyla coşturdu. 2 buçuk saat süren konserde tempoyu hiç düşürmeyen Mustafa Ceceli, kendisine eşlik eden coşkulu seyircilerine ve sevenlerine teşekkürler ederek alkış ve tezahüratlar eşliğinde konserini tamamladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir