CHP Üsküdar adayı İhsan Özkes, ''Mal varlığını açıkladı''

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, belediye başkan adaylığı sürecinde mal varlığını açıkladı.

CHP Üsküdar adayı İhsan Özkes, ''Mal varlığını açıkladı''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Beylerbeyi Berivan Restaurant'ta düzenlenen kahvaltılı toplantıda İhsan Özkes'in yanı sıra ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya ve belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında İhsan Özkes, ''Başkan olduğumda resmi olarak bildirim yapacağım ama seçimden önce Üsküdarlılara mal varlığımı paylaşmak istedim. Beş yıl sonra tekrar açıklayacağım. Biz kul hakkı yemeye değil, halka hizmet etmeye geliyoruz'' dedi.

Biz dürüstlük ve temizlik üzerine siyaset yapıyoruz

CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, düzenlediği basın toplantısında, kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı. Özkes, ''Cumhuriyet Mahallesi'nde şuan içinde oturduğum 3+1 yüksek giriş üstü bir dairem var. Ben gecekondu çocuğuyum Ankara'nın Mamak ilçesinde 1968'lerde babamın ve benim birer gecekondumuz vardı. O gecekondular daha sonra kıymetlendi. Ardından da biz orayı müteahhide verdik. Oradan benim hakkıma 3 daire ile bir dükkan düştü. Çorum'un bir köyünde 900 m2 bağım, birde 2'si 10 dönüm olan 2 tarlam var şuan çiftçilik yapmadığım için bir getirisi yok. Eken insanlara diyoruz ki 'alın ekin, yiyin'. Onlarda ekiyorlar ama birşey alamıyor herhalde... Sakarya Kuzuluk'ta İhlas Kaplıcaları'nda ise 15 günlük bir devre mülküm var. 5 bin lira veren olursa veririm. (Gülüşmeler oluyor) benim mal varlığımın hepsi bu... Ancak eşimin üzerine Bulgurlu Mahallesi'nde 2+1 yüksek giriş üstü bir dairemiz var. Birde milletvekili olunca aldığım ve şimdi kullandığım BMW marka aracım var, o arabam da eşimin üzerine... Milletvekili olduğum hafta aldım ve taksitleri hala devam ediyor. Birde oğluma bir araba almıştık markası ford fiesta... Bütün mal varlığım budur. Bunun ötesinde bir mal varlığım var ise ortaya çıkartan olursa mutlu olurum...'' dedi.

Şuanda Ankara'da meclise yakın olduğu için kiralık bir dairede oturduğunu belirten Özkes, kiralama sebebinin ise kendi dairelerinin meclise uzak olma olduğunu belirtti ve bu dairenin de aylık olarak 2 bin TL civarında masrafı olduğunu söyledi.

CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes, hizmet için aday olduğunu belirterek, mal mülk düşkünü olmadığının altını çizdi. Belediye Meclis Üyesi adaylarının da mal varlıklarını 30 Mart'ta seçilmelerinin ardından şeffaf bir şekilde duyuracaklarını bildirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir