Üsküdar'a Işık Tutanlar Yeni Nesiller Olacaktır

AK Parti Üsküdar Gençlik Kollarının düzenlediği ''Üsküdar'a Işık Tutanlar'' programı yoğun bir katılımla Gençlik Merkezi'nde gerçekleşti.

Üsküdar'a Işık Tutanlar Yeni Nesiller Olacaktır
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar Gençlik Kollarının düzenlediği ''Üsküdar'a Işık Tutanlar'' programı yoğun bir katılımla Gençlik Merkezi'nde gerçekleşti.

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akif Ekşi önderliğinde düzenlenen geceye Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen de katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Mustafa Akif Ekşi davetlilere hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. 30 Mart seçimleri için gençlik kollarının hazırlıklarından ve çalışmalarından, başkanları olarak gurur duyduğunu dile getiren Ekşi, ''Hepimiz biliyoruz ki gençlik kolları siyaset yapma yeri değil öğrenme yeridir.'' Diyerek konuşmasını noktalayıp sözü Hilmi Türkmen'e devretti.

Üsküdar'lı gençlere dair her zaman umudumuz, inancımız tazedir

Konuşmasına gençlerin alkış ve tezahüratları eşliğinde başlayan Türkmen şunları söyledi: ''Üsküdar'da gençlerimiz için dillere destan projeler yapacağız. Üsküdar tarihi çok eskilere dayanan fetih görmüş bir muhit. Tarih boyunca genç omuzlarda şahlanarak, bağrında taşıdığı güzellikleri günümüze taşıdı. Bu yüzdendir ki Üsküdar'lı gençlere dair her zaman umudumuz, inancımız tazedir.''

''Gençlere dair hayata geçirmek istediğimiz o kadar çok proje var ki, geçtiğimiz 10 yıl bunların hepsini yerine getirmek için yetmedi. Tam olarak her şeyi yapamadık. Yarınımız olan, gururumuz olan, alnımızın aklığı, ruhumuzun berraklığı olan gençlerimiz için daha nice çalışmalarda bulunacağız. Bizler sizlere sağlam birer kılavuz, fener olabilelim ki sizler de Üsküdar'ımıza ışık tutun. Yarın bilelim ki bu topraklar doğru ellere emanet edildi. Yarın bilelim ki bu topraklar AK nesillerin omuzlarında yükseliyor.''

''Bugün burada gözleri ışıl ışıl parlayan, geleceğe dair umutlu, inançlı olan bir gençlik görüyoruz ve bu bizim hizmet aşkımızı yükseltiyor. İstiyoruz ki siz gençlerimiz için pırıl pırıl bir Üsküdar teslim edelim. Siz gençlerin destek dua ve enerjisiyle 30 Mart'ı bir zafer günü ilan edeceğiz. Ve Üsküdar'ın gelecek nesline muhteşem bir Üsküdar teslim edeceğiz.''

Davetlilerin yoğun alkış ve tezahüratları altında konuşmasına devam eden Türkmen, ''Siz Üsküdar'a bir ışık tutacaksınız. Bu ışık öyle büyüyecek ki, Üsküdar'dan taşıp dünyayı aydınlatacak. Yeter ki sizler inandığınız bu yolda vazgeçmeyin. Yolunuza çıkan zorluklar karşısında yılmayın. Gelecek sizin gücünüz ve inancınızla şekillenecek.'' sözleriyle konuşmasını noktaladı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir