CHP Üsküdar'da Karadenizlileri yeterince temsil edemiyor!

CHP Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes KARKON'u ziyaret etti.

CHP Üsküdar'da Karadenizlileri yeterince temsil edemiyor!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes KARKON'u (Karadeniz Konfederasyonu) ziyaret etti.

Beraberinde Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya ve Üsküdar İlçe Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla gelen Özkes, kendi adaylık süreci özelinde CHP'nin aday belirleme politikalarındaki değişikliklere de değindi.

CHP Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes KARKON'u ziyaret etti.

CHP Cumhuriyet'i kuran partidir

Aynı zamanda eski Üsküdar müftüsü de olan İhsan Özkes konuşmasında ''CHP Cumhuriyet'i kuran partidir. Ben de bu partinin PM üyesiyim yani parti politikalarında söz sahibi biriyim. Bu seçimde farklı politikalara yöneldik ve Ankara'dan MHP kökenli, Hatay'dan da eskiden AK Parti'de siyaset yapmış arkadaşlarımızı aday gösterdik. Ben de bildiğiniz gibi Üsküdar'da bu politikalar doğrultusunda aday oldum. Fatih ilçesinde de merhum Erbakan'ın yeğenini aday gösterdik. Amacımız ülkedeki problemleri aşmak ve halkla kaynaşmaktır. Benim Üsküdar'daki muhafazakâr sağ seçmenle müftülük dönemimden kaynaklanan çok iyi diyaloglarım var. Oy kullanırken beni tercih etmelerinde herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklardır. Bu konudaki rahatlığı sokağa çıktığımızda bile hissedebiliyoruz.'' İhsan Özkes, isim vermeden AK Parti Üsküdar Adayı Hilmi Türkmen'i de ''benim adaylık sürecim gecikti. Ben aday olana kadar kendi fotoğraflarıyla afişleri görünüyordu. Biz aday olduktan sonra afişlerde Başbakan'ı da koymaya başladı'' diyerek eleştirdi.

Tahsin Usta'nın ''Üsküdar'da da birçok yerde olduğu gibi çok sayıda Karadenizli hemşehrimiz yaşıyor ama CHP aday gösterirken bu kitleyi yeterince dikkate almıyor.''

CHP Karadenizlileri yeterince temsil edemiyor

KARKON Başkanı Tahsin Usta'nın ''Üsküdar'da da birçok yerde olduğu gibi çok sayıda Karadenizli hemşehrimiz yaşıyor ama CHP aday gösterirken bu kitleyi yeterince dikkate almıyor. Biz hak ettiğimiz ağırlıkta temsil edilmediğimizi düşünüyoruz'' diye bir eleştiri getirince İhsan Özkes ''biz meclis üyesi aday listemizde Üsküdar'ın demografik yapısına dikkat etmeye çalıştı. Aramızda Trabzonlu, Rizeli, Ordulu arkadaşlarımız var. Ben de Çorumluyum, Karadenizli sayılırım'' dedi.

Üsküdar CHP'de Karedenizli üye sayısı az...

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya da Tahsin Usta'nın eleştirisine ''Üsküdar'da yoğun bir Karadenizli nüfusu bulunduğu doğrudur, fakat CHP üyeleri arasında sayıları çok düşük kalıyor. CHP üye ve program partisidir, sonra takdir edersiniz ki siyaset emek isteyen bir iştir. Yıllardır parti içinde uğraşan arkadaşlarımızı bir yana bırakarak başkalarına görev verirsek bu haksızlık olur. Öte yandan Türkiye'de siyasetin hemşehricilik üzerinden yürüdüğü de bir gerçektir. Buna da imkânlarımız ölçüsünde dikkat etmeye çalışıyoruz'' diye cevap verdi.

İhsan Özkes STK'ların öneminin bilincinde olduklarını ve imkânlar ölçüsünde destek olacaklarını söyledi.

Tahsin Usta son olarak İhsan Özkes'e ''Biz merkezi Üsküdar sınırları dâhilinde faaliyet gösteren bir STK'yız. Seçildiğiniz takdirde bizden desteğinizi esirgememenizi talep ediyoruz'' deyince Özkes de STK'ların öneminin bilincinde olduklarını ve imkânlar ölçüsünde destek olacaklarını söyledi.


Üsküdar 34 - Bülent Şirin


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir