AK Parti Adayı Hilmi Türkmen'in 2023 hedefi

Üsküdar AK Parti Adayı Hilmi Türkmen hangi projelerle Üsküdar'a geliyor.

AK Parti Adayı Hilmi Türkmen'in 2023 hedefi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı ''Üsküdar Sevdalısı'' Hilmi Türkmen, Belediye Meclis Üyelerini ve Projelerini yeni hizmete açılan Çamlıca Spor Salonu'nda tanıttı.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı ''Üsküdar Sevdalısı'' Hilmi Türkmen, Belediye Meclis Üyelerini ve Projelerini yeni hizmete açılan Çamlıca Spor Salonu'nda tanıttı.

Belediyecilikte sahip olduğu 10 yıllık birikim, vizyon ve güvenle ''marka'' bir şehre yeni ve çağdaş değerler katmak amacıyla yola çıktığını ifade eden Hilmi Türkmen, ''Üsküdar için aldığımız nefesi 2023 vizyonuna giden yolda Üsküdar için vereceğiz'' dedi.

İŞTE HİLMİ TÜRKMEN'İN PROJELERİ

Bulgurlu'da engelli ve yaşlı vatandaşlar için yapılacak Engelliler Yaşam Merkezi, 2016 yılında hizmete girecek, Ünalan Bilim Merkezi ve Gözlem Evi, Vakıfbank sponsorluğunda yapılacak olan VakıfBank Spor Sarayı, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Otomatik Otopark, Selimiye Hamamı yenileme çalışması, yeni dönem için projelerden birkaç tanesini oluşturuyor.

Yerinde Dönüşüm Projesi

Muhtemel bir deprem felaketine karşı yerinde dönüşme projesiyle, tarihi mahalle ve binalara sahip bir şehirde şehrin dokusuna zarar vermeden ve ruhunu bozmadan hazırlanılacak. Üsküdar genel ve boğaz bölgemizdeki imar sorununu çözüme kavuşturulacak.

Validebağ Projesi

Üsküdar Validebağ Korusu'na seyir terasları, açık hava tiyatrosu, çocuk eğlence ve oyun alanları, hidrolik koruma alanları, Adalar'a kadar izlenme imkânı sağlayan gözlem kulesi, hobi alanları, botanik bahçe, dinlenme alanları, koşu ve bisiklet yolları ile gölet yapılacak.

Çavuşdere Dönüşüm ve Gelişim Projesi

Mevcut belediye binası ve katlı otopark Çavuşdere'ye taşınacak. 2016'da hizmete girecek olan Çavuşdere Kongre Merkezi ve belediye hizmet binasında belediye birimleri, meclis salonu, kongre merkezi, nikâh sarayı ve sosyal tesis, kent müzesi, spor salonu, yüzme havuzları, çok amaçlı toplantı salonları, kreş, ilçe merkezindeki büyük sorun olan park sıkıntısını çözecek olan 1200 araçlık otopark yer alacak.

Bağlarbaşı Spor Kompleksi

Dünya voleybol standartlarında inşa edilecek spor salonu toplam 2500 kişilik kapasiteye sahip olacak.

Su Sporları Merkezi

Üsküdar'da ilk kez Çengelköy'de bir su sporları merkezi açılacak. Ünalan Spor Kompleksi, Acıbadem Yüzme Havuzu ve Otomatik Otopark da aynı yıl hizmete girecek.

Yaşam Merkezleri

Güzeltepe Yaşam Merkezi'nde; modern kurban kesim alanı, sabit pazar, bilgi evi, tiyatro salonu, sinema salonu, 2 adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, aerobic salonu, her katta çok amaçlı salonlar, 5 adet sergi salonu, atölye ve kurs salonları, kütüphane, mesleki eğitim derslikleri, anfi toplantı salonu ve otopark olacak. Ferah Yaşam Merkezi'nde ise çok amaçlı salon, düğün salonu, kapalı havuz, fitness, spa, aerobic salonu, fuaye ve sergi alanı, cafe ve otopark bulunacak.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir