''Üsküdar'ın marka değerine değer katacağız''

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, Üsküdarlı kadınlarla bir araya geldi.

''Üsküdar'ın marka değerine değer katacağız''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini belirten Türkmen, ''Yapacağımız her çalışmada Üsküdar'ın marka değerine değer katacağız'' dedi.

Üsküdar'da çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini belirten Türkmen, ''Yapacağımız her çalışmada Üsküdar'ın marka değerine değer katacağız'' dedi.

AK Parti Kadın Kolları'nın düzenlediği ''Hizmet Yerinde Görülür'' etkinlikleri kapsamında Mimar Sinan ve Murat Reis mahallelerindeki kadınlarla buluşan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, AK Parti'nin Üsküdar'a yapmış olduğu hizmetleri yerinde gezdi. Daha sonra Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde düzenlenen programda Başkan Adayı Hilmi Türkmen, kadınlara Üsküdar'da yapacakları hizmeti anlattı.

Hanımlarla yapılan keyifli sohbetin ardından Hilmi Türkmen, ''Hanım Sultanlar Şehri olan, hanım eli değmiş Üsküdar'ımızda yeni dönemde hanımlar daha çok söz sahibi olacak. Üsküdar Belediyemizde hanımlarımıza görevler vererek hanımların el işi göz nuru çalışmalarını da değerlendireceğiz. Üsküdar bir kültür şehri, Üsküdar bir sanat şehridir. Yapacağımız her çalışmada Üsküdar'ın marka değerine değer katacağız. Alt yapıdan üst yapıya muhalefetteki partilerin hayal edemeyeceği kadar önemli projelerin hayata geçirilmesi AK kadrolara nasip oldu. Aynı hizmet ve projeleri sizlerin de desteğiyle Üsküdar'ımızda arttıracağız'' dedi.

Üsküdarlı hanımların desteği ve duasıyla 30 Mart seçimlerini kazanacaklarına inandığını belirten Türkmen, ''Analık gibi kutsal bir mertebeye sahip olup cennet kapılarını ayaklarına serdiren siz kıymetli hanımlarımızın, geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakmak istediğimiz güzel Üsküdar'a bizlerle birlikte sahip çıkması en büyük temennimizdir'' şeklinde konuştu.

Konuşma sonrası hanımların sorularını yanıtlayan Türkmen, kadınlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu ve Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'in de katıldığı açılışa semt sakinlerinin ve esnafın ilgisi yoğundu.

Acıbadem Mahallesi'ne ''Prestijli'' Projeler

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın Acıbadem İrtibat bürosu açıldı. AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu ve Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'in de katıldığı açılışa semt sakinlerinin ve esnafın ilgisi yoğundu.

Hilmi Türkmen Acıbadem Mahallesi'ne ilişkin birçok projeleri olduğunu belirterek, ''İnşallah önümüzdeki dönem Bilfen Kavşağı'nı yapıyoruz. Mahallemiz sınırlarındaki Acıbadem Caddesi'ni bir prestij caddesi haline getireceğiz. Bunun yanı sıra Acıbadem Telekom'un yanındaki arsaya yeni dönemde sizlere yakışır bir yaşam merkezi inşa edeceğiz. Ayrıca bu güzel mahallemize inşallah yeni bir cami de kazandırmış olacağız'' diye konuştu.

Hilmi Türkmen, Capitol Alışveriş Merkezi'nde bulunan vatandaşlarla sohbet edip, dilek ve şikayetlerini dinledi.

''Vatandaşın arzu ve isteklerine kulak vermelisiniz''

30 Mart yerel seçimleri hazırlıklarına yoğun bir tempoyla devam eden Türkmen, Capitol Alışveriş Merkezi'nde bulunan vatandaşlarla sohbet edip, dilek ve şikayetlerini dinledi.

Sohbetler sırasında genel olarak Üsküdar'ın en iyi hizmeti hak ettiğini vurgulayan Hilmi Türkmen, ''Vatandaşın arzu ve isteklerine kulak vermezseniz, onlara layık olan hizmet anlayışını tespit edip hayata geçiremezsiniz'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir