Merhum Başbakan Erbakan, Üsküdar'da dualarla anıldı

Eski Başbakanlarımızdan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 3. yılında Üsküdar Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir programla anıldı.

Merhum Başbakan Erbakan, Üsküdar'da dualarla anıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Eski Başbakanlarımızdan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 3. yılında Üsküdar Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir programla anıldı.

Merhum Başbakan Erbakan, Üsküdar'da dualarla anıldı

Kendine has duruşuyla Türk siyasetine farklı bir renk katan ve siyaset tarihimizin önemli isimlerinden olan Erbakan. ı anma programına katılanlar arasında AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Hilmi Türkmen ve çok sayıda partili de vardı.

Kur'an-ı kerim tilaveti ve dualarla başlayan programda Hilmi Türkmen de bir konuşma yaptı. Rahmetli Necmettin Erbakan ile birlikte çalışmanın kendisine çok şey kattığını ifade eden Türkmen, Erbakan. ın esprili kişiliğine de değindi. ''Üsküdar Belediyesi. nin merhum Necmettin Erbakan hocamızı anmak adına vefatının 3. yılında düzenlediği bu programda bulunmaktan onur duyuyorum. Büyük dava adamı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı vefatının 3. yılında şükran ve minnetle anıyoruz. Allah kendisine rahmet eylesin. Erbakan Hocamız sadece siyasetiyle değil her yönüyle gönlümüzde yer edinmiştir. Mekanı cennet olsun.''

Hilmi Türkmen ''Erbakan hocamız son nefesine kadar müslümanların refahı için mücadele etti''

''Erbakan hocamız son nefesine kadar müslümanların refahı için mücadele etti''

Türkmen konuşmasına şöyle devam etti; ''Erbakan Hoca zekâsıyla, inancıyla, düşüncesiyle, yaşayışıyla, mücadelesiyle, önderliğiyle her zaman mümtaz bir şahsiyet ve örnek bir insan olmuştur. Ayrıca bir dava adamı olarak, yarım asra yakın bir süre olağanüstü gelişmelerle, iniş ve çıkışlarla, değişim ve dönüşümlerle geçen, toplumsal hafızamızda ve tarihimizde silinmez izler bırakan bir mücadelenin öncüsü haline gelmiştir. Erbakan hocamız Müslümanların refahını ve insanlığın kurtuluşunu sağlamak için son nefesine kadar mücadele etmiştir.'' Cümleleriyle duygu ve düşüncelerini dile getiren Türkmen sözlerine şöyle devam etti: ''Bugün hocamız hayatta olsaydı en çok sevineceği durum, artık sadece üniversitelerde değil, kamuda da başörtü yasağının kalkmış olması olurdu sanırım. Hocamızın en mutlu olacağı icraatlardan biri bu olacaktı diye düşünüyorum.''

Hilmi Türkmen organizasyonu yapan Üsküdar Belediyesi'ne de teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a tekrardan Allah'tan rahmet dileyerek konuşmasının sonuna gelen Türkmen organizasyonu yapan Üsküdar Belediyesi'ne de teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir