İhsan Özkes: Üsküdar'da gönülleri birleştireceğiz

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes, yerel seçimlere ilişkin açıklama yaptı.

İhsan Özkes: Üsküdar'da gönülleri birleştireceğiz
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP İstanbul Milletvekili ve Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada herkese hitap edecekleri bir gönülleri birleştirme projelerinin olduğunu söyledi.

İhsan Özkes, 30 Mart yerel seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, ''Üsküdar Belediyesi'nde 'ben' yok 'biz' olacağız. Ancak bu 'biz'in 'siz'i olmayacaktır. Yani ayrıştırma ötekileştirme olmayacaktır.'' dedi.

CHP İstanbul Mileltvekili ve Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes, 30 Mart yerel seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada, ''Üsküdar Belediyesi'nde 'ben' yok 'biz' olacağız. Ancak bu 'biz'in 'siz'i olmayacaktır. Yani ayrıştırma ötekileştirme olmayacaktır.'' dedi.

Herkese hitap edeceğiz

Seçim çalışmaları kapsamında her gün iki mahalleyi ziyaret etmeye çalışan Özkes, her belediye başkanının milletvekili olmak istediğini belirtirken kendisinin millete hizmet etmek amacıyla milletvekilliğini bırakıp belediye başkanı olmak istediğini dile getirdi. Hedefinin tek bir zümreye hitap etmeyeceğini  açıklayan başkan adayı hacı, hoca, dede, başörtülü, kürt, türk, çerkes, laz herkesi kucaklayacaklarını belirtti.

Gönülleri Bİrleştirme Projesi

Seçimde öne çıkaracakları ana temanın sevgi olduğunu belirten Özkes, ''belediye başkanı olduğumda AKP'liler, Saadet Partililer, MHP'liler, Büyük Birlik Partililer, eski ANAP'lılar, Doğru Yol'cular, CHP'liler, DSP'liler, İşçi Partililer, BDP'liler, yani istisnasız herkes, her Üsküdarlı kendisini kucaklayacak, kendisini dinleyecek, kendisine değer verecek bir belediye başkanına sahip olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşayacaktır.'' dedi.

Kazanan Üsküdar olacak

Üsküdar'da gençlerin gidecekleri arkadaşlarıyla, sevgilileriyle buluşacakları yerleri olmadığını Üsküdar'ın ağababalarının villarını ve kasalarını dolduracak yer haline geldiğini belirten İhsan Özkes, üç günlük dünyada betona değil insana insanca davranış gerçekleştirecekleri bir projeyle Üsküdar inşa edeceklerini söyledi. Ayrıca Özkes, ilçede yoksul ve kimsesizlere ayrım yapılmadan el uzatılacağını, işi ve aşı çoğaltacağını ifade ederken belediyenin yaptığı yardımları artırarak devam ettireceğini ve Ramazan çadırları ve Ramazan iftarları daha fazla ve daha güzel olacağını belirtti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir