Devlet Bahçeli Üsküdar'dan iktidara yüklendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Belediye Meclis Üyesi tanıtım toplantısına katıldı.

Devlet Bahçeli Üsküdar'dan iktidara yüklendi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Devlet Bahçeli ''AKP siyasi ömrünü tüketmiş suni teneffüsle yaşıyor''

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin kaos, kriz, kargaşa, kamplaşma içinde olduğunu söyledi. Gidişatın felakete götürdüğünü ifade eden Bahçeli, ''Bu iktidar siyasi ömrünü tüketmiştir. Süni teneffüsle yaşıyor. Sanal araçlarla topluma kendisini kabul ettirmeye çalışıyor. Bu iktidar can çekişiyor.'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Belediye Meclis Üyesi tanıtım toplantısına katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Belediye Meclis Üyesi tanıtım toplantısına katıldı. İktidar partisine eleştirilerde bulunan Devlet Bahçeli, ''Türkiye bir kaos, kriz, kargaşa, kamplaşma gibi kavramlar ne anlama geliyorsa onları yaşar hale geliyor. Bu gidişat Türkiye'yi felakete götürüyor. Bu iktidar başaramamıştır. Bu iktidar siyasi ömrünü tüketmiştir. Süni teneffüsle yaşıyor. Sanal araçlarla topluma kendisini kabul ettirmeye çalışıyor. Bu iktidar can çekişiyor. Kendisini iktidardan düşürüp bir çok mağduriyeti tekrar yaşamak arkasından da sürekli ağlayarak milleti tekrar aldatmak, bu gidişatın sonunu engellemek için fırsat kollamaktadır.'' diye konuştu.

İktidarın ağlamayı tavır haline getirdiğine ileri süren Bahçeli, şöyle devam etti: ''Hele bir tanesi var ne yaparsa yapsın gözüne iyi dikkat edin. Hiç birinde yüreğinin yanmasından kaynaklanan bir durumdan gözünde buğulanma yok. Sahneye çıkmadan bir iki damla akıtıyor. Eline de mendil alıp ağlıyor. Bunu alışkanlık haline getirmişler. Bülent abisi bunu yaparsa Recep Bey arkasında kalır mı?''

Başbakan Erdoğan'a yüklenen Bahçeli, Erdoğan'ın kibirli, gururlu olduğunu belirterek, ''Yasaları, yürütmeleri var. Televizyonları var. Yargıyı da kuşatmış. AKP'leştiriyor, siyasallaştırıyor. O kadar gücü elinde bulundururken güç çılgınlığına dönüştürüyor.'' ifadelerini kullandı. Bahçeli konuşmasının ardından Üsküdar ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

Üsküdar Belediye Başkan Adayı Habib Suiçmez, Devlet Bahçeli'ye Üsküdar tablosu hediye etti. Suiçmez, ''Şimdi Üsküdar'ın tablosunu hediye ediyoruz, 30 Mart'ta Üsküdar'ı hediye edeceğiz'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir