CHP Üsküdar ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya...

CHP Üsküdar ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya'nın son bir kaç gündür istifa ettiği iddia ediliyordu.

CHP Üsküdar ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Partiye yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre CHP Üsküdar ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya'nın aday belirleme sürecinde oluşan anlaşmazlıklar ve sıkıntılardan dolayı görevinden istifa ettiği yönünde iddialar vardı.

Aday belirleme sürecinde CHP Üsküdar'da yapılan eğilim yoklamasında İrfan Karacan ilk sırada yer almıştı. Genel merkez ise partililerin iradesini hiçe sayarak İstanbul Milletvekili ihsan Özkes'i aday göstermişti.

Aynı sıkıntının 2009 yerel seçimlerinde de yaşandığın belirten partiye yakın kaynaklar, belediye meclis üyelerinin belirlenmesinde de sıkıntı yaşandığını ve ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya'nın bu yaşananlardan rahatsız olduğu için istifa ettiğini söylediler.

CHP Üsküdar ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya'nın son bir kaç gündür istifa ettiği iddia ediliyordu.

Sıkıntılarım var

Üsküdar 34 Haber Sitesi olarak 20 Şubat 2014 Perşembe günü telefon ile görüştüğümüz Mustafa Çetinkaya ise ''Rahatsız olduğunu ve bir takım rahatsızlıklarının bulunduğunu bu nedenle bir kaç gün için dinlenmek istedim'' dedi.

Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Derneği'ni ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya görevinin başında olduğunu gösterdi.

Görevinin Başında...

Son olarak ise dün akşam gerçekleştirilen parti programında CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes ile birlikte Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Derneği'ni ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya görevinin başında olduğunu gösterdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir