Kastamonulu Hemşehrimiz Esat Kalay Belediye Meclis Üyesi Adayı

Kastamonulu Hemşehrimiz Esat Kalay AK Parti Üsküdar Belediye Meclis Üyesi olarak seçilebilecek bir sıradan aday olarak gösterildi.

Kastamonulu Hemşehrimiz Esat Kalay Belediye Meclis Üyesi Adayı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Siyasi partiler 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimleri için son gün olan 18 Şubat 2014 tarihinde listelerini tamamlayarak İlçe Seçim Kurulu'na teslim ettiler.

Çengelköy ve Üsküdar'da bulunan birçok sivil toplum kuruluşundaki görevleri ve 40 yıldır Üsküdarlı olmasıyla Kastamonuluların yakından tanıtığı Esat Kalay da AK Parti Üsküdar Belediye Meclis Üyesi olarak seçilebilecek bir sıradan aday olarak gösterildi.

Kastamonulu hemşehrimize girmiş olduğu bu yolda hakkında hayırlısı olmasını diliyoruz.

Esat Kalay Kimdir?

1971 yılında Kastamonu da dünya'ya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Üsküdar'da tamamladıktan sonra eğitimine Açık Öğretim Fakültesi'nde devam etmektedir.

Siyaset'e 2002 yılında AK Parti Kuleli Mahallesi Tanıtım Medya Birim Başkanı olarak başladı. Daha sonra 2003 - 2006 yılları arasında Çengelköy Mahalle Başkanlığı görevi yaptı. 2006 yılından itibaren toplam da 6 buçuk yıl içerisinde AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nda sırasıyla Tanıtım Medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, Halk ve İlişkilerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak çeşitli görevler yaptı. Bunun yanında 2009 Yerel Seçimlerde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Program Sorumlusu olarak da görev yapan Esat Kalay Yeditepe Üniversitesi'nde Etkili İletişim, Problem Çözme, Takım Çalışması, Stres Yönetimi, Diksiyon ve Beden Dilini kullanma ve Motivasyon Eğitimini başarıyla tamamladı. Ayrıca Yerel Yönetimlerle ilgili olarak Siyaset Akademisi programına da katılarak başarıyla tamamlayan Kalay Sertifika almaya hak kazanmıştır. Gıda, İnşaat ve Taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde 14 yıldır yöneticilik yapmakta olan Esat Kalay ticari iş hayatına aktif olarak devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Kalay 40 yıldır Çengelköy'de ikamet etmektedir.

Görev Aldığı Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları

  • Kas-Der Üsküdar Şube Başkan Yardımcılığı,
  • Çengelköy Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı,
  • Üsküdar Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanlığı,
  • Anadolu Yakası  İstanbul Servis İşletmeciliği Sorumluluğu,
  • Çengelköy İlk Öğretim Okulunda 10 yıl Okul Aile Birliği Başkanlığı ve sonrasında Onursal Başkan olarak görevine devam etmektedir.

Üsküdar 34


Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir