Sivas Vadi Federasyonu 'Eğitime Katkı Gecesi' düzenledi

Sivas ili Vadi İlçeleri Federasyonu'nun İstanbul Dedeman Otel'de düzenlemiş olduğu geceye İBB Başkanı ve İBB Belediye Başkan Adayı Kadir Topbaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Sivas Vadi Federasyonu 'Eğitime Katkı Gecesi' düzenledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Sivas ili Vadi İlçeleri Federasyonu'nun İstanbul Dedeman Otel'de düzenlemiş olduğu geceye İBB Başkanı ve İBB Belediye Başkan Adayı Kadir Topbaş'ın yanı sıra Belediye Başkanları ve Adaylar, Milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sivas Vadi Federasyonu ''Eğitime Katkı Gecesi'', Hilmi Türkmen ve Kadir Topbaş öğrencilerle bir arada...

Sivas Vadi Federasyonu Başkanı İsmail Karabiber yaptığı konuşmada: ''Sivas'ın tarihin her döneminde bir kültür  ve ilim şehri olmuştur. Sivaslılar artık göçü durdurup Sivas'ta kalmaya başlamış ve Sivas gelişen bir şehir olmaya devam etmektedir.'' şeklinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Sivas Vadi Federasyonu'nun Dedeman Oteli'nde düzenlemiş olduğu Sivaslılar Birlik Gecesi'ne katılan Başkan Kadir Topbaş Sivaslıların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Sivas Vadi Federasyonu 'Eğitime Katkı Gecesi' düzenledi

Kadir Topbaş, ''Avrupa'nın 23 ülkesinden daha büyük''

Gecede konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul'un 1 milyon nüfustan daha az bir nüfusa sahipken bugün 17 milyonluk nüfusuyla Avrupa'nın 23 ülkesinden daha büyük bir şehir haline geldiğini söyledi.

Türkiye'nin son 11 yılda ciddi bir gelişim ve değişim içerisine girdiğini vurgulayan Başkan Topbaş, ''Dünyada katıldığımız toplantılarda bunun sırrı soruluyor bizlere. Onlara Türkiye'deki istikrarlı yönetimin bize bu başarıya taşıdığını söylüyorum. Kendi iş yerinizden de bunu bilirsiniz. Şirketiniz ne kadar istikrarlı yönetilirse başarınız peşinden gelir'' diye konuştu.

Mevlana'nın ''Yüreği yanmayanın gözü yaşarmaz.'' Sözünü hatırlatan Başkan Kadir Topbaş şöyle devam etti: ''Biz dertliyiz. Bir başkan olarak bu şehirde sizlerin verdiği emaneti 2 dönemdir sürdürüyorum. Müjdelenmiş bir şehirde başkan olmanın ne demek olduğunun bilinciyle bu şehri yönetiyoruz. Biz istiyoruz ki ülkemiz hak ettiği yere gelsin, biz istiyoruz ki İstanbul hak ettiği yere gelsin. Birlikte olarak kol kola girerek geleceğe birlikte yürümek zorundayız.'' dedi.

Hilmi Türkmen, Sivas Vadi Federasyonu 'Eğitime Katkı Gecesi'nde konuşma yaptı

Gecede konuşma yapan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ise emekleri geçen tüm dernek yöneticilerine ve geceye katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Sivas Vadi Federasyonu Başkanı İsmail Karabiber, geceye katılan İBB Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ile birlikte destek veren tüm katılımcılara plaket takdim etti.

Eğitime Katkı Gecesi'nde Hilmi Türkmen'e plaketini Behlül Ünver verdi.

Gece yöresel halk oyunlarıyla devam ederken Başkan Topbaş ve misafirler gecede hep birlikte halay çekti.

Sivas Vadi Federasyonu 'Eğitime Katkı Gecesi' çekilen halay ve yöresel türkülerle sona erdi...


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir