Çengelköyspor iyi başladı.!

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu ilk hafta mücadelesinde Nişantaşı FK ile Çengelköyspor takımları Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Çengelköyspor iyi başladı.!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu ilk hafta mücadelesinde Nişantaşı FK ile Çengelköyspor takımları Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 1-0 kazanan Çengelköyspor Klasman Grubu'na 3 puanla başlangıç yaptı.

Çengelköyspor 1 attı 3 aldı

Mücadelenin ilk tehlikeli atağı Çengelköyspor'dan geldi. 7.dakikada Nişantaşı ceza sahası içinde topla buluşan Erkut'un vuruşu yan ağlarda kaldı. 14.dakikada Alper'in uzaktan sert vuruşunda Çengelköyspor kalecisi Oktay topu uzaklaştırdı.

21.dakikada Nişantaşı FK ceza yayı üzerinde topla buluşan tecrübeli isim Onur Atila pasını Erkut'a çıkardı. Ceza sahası içinde topla buluşan Erkut'un plase vuruşunda Seyitcan yatarak topu kontrol etti. 26.dakikada Çengelköyspor ceza sahası önünde topla buluşan Fatih'in pasında Sevdet'in gelişine vuruşu kaleci Oktay'da kaldı. 32.dakikada Çengelköyspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Soner'in vuruşunda top Nişantaşı FK defansından sekerek kaleci Seyitcan'ı kontripiyede bıraktı. Kaleye yönelen top direğe çarparak oyun alanı dışına çıktı. İlk yarı karşılıklı pozisyonlarla geçerken her iki ekipte gol bulamayınca eşitlik bozulmadı 0-0.

İkinci yarının ilk tehlikeli atağı Nişantaşı FK'dan geldi. Fatih'in pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Sevdet'in vuruşunda Oktay kalesini terkederek açıyı kapattı, dönen topa Sevdet bir kez daha vurdu. Altı pas içinde oluşan karambolde Çengelköyspor defansı topu uzaklaştırdı.

10 kişi kaldı, golü yedi!!!

Mücadelenin 60.dakikasında Nişantaşı FK'dan Fatih, Atalay'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Sarı kart bekleyen Fatih pozisyon sonrasında konuşmaya devam edince mücadelenin hakemi Okan Akın Fatih'i direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. 62.dakikada hızlı gelişen Çengelköyspor atağında Onur Atila sağ kanattan bindiren Fırat'a pasını aktardı. Fırat'ın adrese teslim ortasına Erkut'un düzgün kafa vuruşu ağlarla buluştu 0-1.

Beraberlik sayısı için Çengelköyspor kalesine yüklenmeye çalışan Nişantaşı FK teknik heyeti hücum bölgesine Hilmican'ın yanına Umut'u ve İlker'i de alarak eşitliği sağlamaya çalıştı. Özellikle Sonat'ın etkili oyunuyla kanatlarda etkili olmak isteyen Nişantaşı FK, Çengelköyspor defansını aşmakta zorlandı. 72.dakikada İlker'in ceza yayı üzerinden sert vuruşu az farkla üstten auta çıktı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Boğaz temsilcisi Çengelköy Klasman Grubu'na üç puanla başlangıç yapmış oldu. Çengelköyspor'da tecrübeli isim Onur Atila sergilediği futbolla alkış alırken, defans hattı neredeyse hatasız oynadı. Nişantaşı FK'da Sonat, Hilmican ve oyuna sonradan dahil olan İlker etkili bir futbol ortaya koydu.

Zemini yenilenen Namık Sevik Stadı Nişantaşı tribünlerinden atılan meşaleden dolayı zarar gördü.


Haber : Erdem Sağolan - Yerel Futbol


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir