Ramazan Bingöl'de Demir hindi şerbeti gazlı içecekleri geçti

Osmanlıda zirveye ulaşan ancak günümüzde unutulan şerbet kültürü Ramazan Bingöl ile beraber yeniden Türkiye gündemine girdi.

Ramazan Bingöl'de Demir hindi şerbeti gazlı içecekleri geçti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Asitli içeceklerin insan sağlığıyla ilgi olumsuzlukları her gün uzmanlar tarafından dile getiriliyor. Buna karşılık şimdiye kadar hem şifa hem de lezzet açısından muhteşem bir şerbet kültürüne sahip olan bizler maalesef bu değerlerimizden faydalanamadık. Osmanlıda zirveye ulaşan ancak günümüzde unutulan şerbet kültürü Ramazan Bingöl ile beraber yeniden Türkiye gündemine girdi. Şimdiye kadar lezzet anlamında pek ilgi görmeyen demir hindi şerbeti kendine has, gizli özel formülüyle bir anda herkes tarafından sevilen bir şerbet haline geldi ve gazlı içeceklerin tercihini de düşürdü.

Osmanlıda zirveye ulaşan ancak günümüzde unutulan şerbet kültürü Ramazan Bingöl ile beraber yeniden Türkiye gündemine girdi.

Demirhindi Şerbetinin tarifi kasada saklanıyor

Kısa sürede herkes tarafından sevilen RB usulü Demirhindi şerbetinin tarifi ise bir sır gibi. Sadece Ramazan Bingöl tarafından bilinen demirhindi şerbetinin tarifi gelecek nesillere miras olarak bir kasada saklı tutuluyor.

Evlilikleri kurtaran Şerbet

Türkiye'de ki evliliklerdeki en büyük sorunlardan biri demir eksikliğinden kaynaklanan stres, agresiflik ve sinirdir. Bu etkenler evlilik içi diyaloglarda sorun yaratmakta ve eşlerin birbirlerini anlamalarını, dinlemelerini güçleştirmektedir. Evliliklerde bu tür sorunların yok edilmesi demir ve kan eksikliği gibi rahatsızlıkların giderilmesinden geçiyor. Bu sebeple Demir hindi şerbeti kansızlık ve demir eksikliği gibi sorunlara çözüm ürettiğinden evlilikleri de kurtarıyor.

Aslına uygun Ballı demirhindi

Ramazan Bingöl'ün bir projesi de yüzyıllar öncesinde olduğu gibi aslına uygun olarak yapılacak ballı demir hindi şerbeti. Ballı Demir hindi şerbeti şeker içermeyeceğinden daha sağlıklı ve aslına uygun olacak.

Ramazan Bingöl'ün bir projesi de yüzyıllar öncesinde olduğu gibi aslına uygun olarak yapılacak ballı demir hindi şerbeti.

Sağlıklı olmanın yolu demir hindiden geçiyor

Serinletici ve besleyici özelliğe sahip olan Demirhindi Şerbeti, çeşitli baharatlar, tarçın, zencefil ve karanfil ile zenginleştirilerek lezzetlendiriliyor. İçeriğinde bulunan bu baharatlar sebebiyle Demirhindi Şerbeti; demir eksikliğinden kansızlığa, böbrekleri çalıştırmasından kabızlığa, gripten vücut direncinin arttırılmasına kadar vücuda birçok fayda sağlıyor.

Ramazan Bingöl'den Geleneksel Lezzetler Online satış

Ramazan Bingöl müşterilerinden gelen yoğun istek üzerine geleneksel lezzetler ürünlerini www.geleneksellezzetler.com'da online satışa sundu. Geleneksel Lezzetler içeriğinde demirhindi şerbetinin yanı sıra kahve, hellim peynirli fıstıklı baton ve sade sucuk, zeytinyağı, lokum biber salçası, pul biber, pekmez, himalaya tuzu, tane karabiber, bay-bayan parfüm ve kolonya bulunuyor.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir