Saadet Partisi'nin Üsküdar adayı Erol Belen

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan adayı olarak Erol Belen belirlendi.

Saadet Partisi'nin Üsküdar adayı Erol Belen
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 30 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Üsküdar'da partiler adaylarını bir bir açıklarken, seçimlere oldukça iddialı hazırlanan Saadet Partisi de Üsküdar'daki adayını belirledi. Partinin belediye başkan adayı Erol Belen oldu.

Yerel seçimlere yönelik çalışmalarını 2012 yılından itibaren aktif olarak yürüten Saadet Partisi daha şimdiden Üsküdar'ı ev ev gezerek yüzbinlerce kişiye ulaşmış durumda.

Hatırlanacağı gibi Saadet Partisi, Üsküdar'da 2009 yılında yapılan son yerel seçimlerde yaklaşık her dört seçmenden birinin oyunu almıştı.

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen

İşte Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen'in öz geçmişi:

Aslen Ordu'lu olan Erol Belen 1977 yılında Ankara'da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Ankara Özel Muradiye Erkek Koleji'nde, lise eğitimini ise Üsküdar Fazilet Erkek Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini ise 2001 yılında tamamlayan Belen, tekstil ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yaptı.

Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları'nda görev aldı. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Dış İlişkiler Komisyonu Rusya Masası başkanlığı görevini ifa etti. Son olarak Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı olarak görev yaptı.

İyi derecede İngilizce ve Rusça bilen Erol Belen, evli ve 2 çocuk babasıdır. 26 yıldır Üsküdar'da ikamet etmektedir.


Üsküdar 34


Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir