Başbakan Erdoğan'dan Kara'ya Teşekkür Türkmen'e Tebrik

AK Parti'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adayları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda tanıtıldı.

Başbakan Erdoğan'dan Kara'ya Teşekkür Türkmen'e Tebrik
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adayları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda tanıtıldı.

Programa Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti milletvekilleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Coşkulu bir konuşma yapan ve ilçe adaylarını tek tek tanıtan Başbakan Recep Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni başkan adayı Hilmi Türkmen'i de tebrik etti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Recep Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni başkan adayı Hilmi Türkmen'i de tebrik etti.

Başbakan Erdoğan'ın, Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmasının ardından AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı da Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde aday tanıtım programı düzenledi. Düzenlenen geceye, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, AK Parti Bölge Milletvekili İsmet Uçma,  AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları mensupları, teşkilat üyeleri ile vatandaşlar da katıldı.

''İlk Eşiği Geçtik Sıra Seçimlerde?''

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara yaptığı konuşmada siyaset arenasında 5 yılın koca bir denizde küçücük bir damla olduğunu, belediye başkanlığı gibi makamlara geçen 5 yılın çok kısa bir süreç teşkil ettiğini ifade etti. Kara, ''5 yıl süreyle teşkilatımızın boynunu hiç yere eğdirmedik, bu nedenle de gönlüm huzur içinde ve mutluyum'' dedi. Kara ayrıca Hilmi Türkmen ile ilgili olarak ''İnşallah görevimi 10 yıldır Belediyemizde Başkan Yardımcısı olarak görev alan ve Üsküdar'ın tüm sorunlarını avucunun içini bildiği gibi bilen bir kardeşime devredeceğim. Bu da bana ayrı bir mutluluk kaynağı teşkil ediyor'' dedi.

''23 yıldır Üsküdar siyasetindeyim''

Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi TürkmenÜsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ise yoğun alkışlar eşliğinde sahneye gelerek Üsküdarlıları selamladı. Türkmen konuşmasında ''23 yıldır Üsküdar'dayım, 23 yıldır Üsküdar siyasetindeyim, 10 yıldır Üsküdar Belediyesi'nde başkan yardımcısı olarak görev yapıyorum.  Şimdi, yeni bir göreve talip oldum. Desteklerinizle, fiili ve fikri dualarınızla, samimi gayretlerinizle ilk eşiği geçmek nasip oldu'' dedi.

Üsküdar'ın kadim geçmişine vurgu yapan Türkmen hizmet anlayışlarının Üsküdar'ı, Üsküdar kimliğinden koparmadan çalışmak olduğunu vurguladı. Türkmen şunları söyledi: ''Önce belediyecilikte, sonra ülke yönetimindeki başlayan dönüşümün başlangıcı liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle başlamıştır. Bu gerçeklik aynı zamanda Üsküdar'ın da gerçeğidir. Bu gerçek, Allah'ın izniyle, Milletimizin engin feraseti, derin muhabbeti ve sağduyusu ile yarınlarda da devam edecektir. Üsküdar'ın talihi de bu gerçekle birlikte değişmeye başlamıştır.''


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir