Erol Belen, ''Biz kazanınca kaybeden olmayacak''

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erol Belen, önümüzdeki mart ayında yapılacak olan belediye seçimleri için iddialı konuştu.

Erol Belen, ''Biz kazanınca kaybeden olmayacak''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erol Belen, önümüzdeki mart ayında yapılacak olan belediye seçimleri için iddialı konuştu. Belen, Saadet Partisi'nin Üsküdar'da ve İstanbul'da seçimleri kazanması durumunda kaybedenin olmayacağını ifade etti.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erol Belen, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Üsküdar'ın Milli Görüş Belediyeciliğini özlediğini belirten Belen, ''Bir önceki seçimlerde ortalama her 4 Üsküdarlıdan birinin oyunu almıştık. Şimdide yapılan kamuoyu araştırmalarında, ilçemizde partimize olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bu da gösteriyor ki halkımız Milli Görüş Belediyeciliğini özlemiş'' şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erol Belen, ''Biz kazanınca kaybeden olmayacak''

Halkımızın kapısına gidiyoruz

2012 yılından itibaren aktif bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erol Belen, ''Bütün saha çalışmalarımızın yanı sıra, Üsküdarlıların evlerine tek tek gidip halkımıza kendimizi anlatıyoruz. Bugüne kadar 30 mahallede tam 40 bin 862 hanenin kapısını tek tek çaldık. Hala da bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayrıca ev sohbetleri de düzenliyoruz'' diye konuştu.

Aday konusunda ince eleyip sık dokuyoruz

Belediye başkan adayını belirleme konusunda sıkı bir çalışma içinde olduklarını söyleyen Belen, ''Birbirinden kıymetli, liyakatli ve yetenekli arkadaşlarımız arasından en iyisini seçmeye gayret gösteriyoruz ediyoruz. Gerekli istişareleri gerçekleştiriyoruz'' şeklinde konuştu.

Üsküdar'ı halkımızla birlikte yöneteceğiz

Üsküdar'da 1994-2004 yılları arasında belediyeyi halk ile birlikte yönettiklerini belirten İlçe Başkanı Belen, ''Biz asla halkı hiçe sayan bir anlayış içerisinde olmadık, olmayacağız. Görevde kaldığımız süre içerisinde, destansı hizmetlerimize hep halk ile birlikte, onlara danışarak imza attık. Belediyeyi yönettiğimiz zaman diliminde dönemin belediye başkanı sayın Yılmaz Bayat, yaklaşık 100 bin kişiyi halk günlerinde makamında ağırlamıştı. Bizden sonra ise halkın belediye başkanlarına ulaşması zorlaştı'' dedi.

Rüşvet alanda verende mel'undur

Halkın hakkını savunan bir belediyecilik anlayışını yeniden Üsküdar'a hakim kılmak istediklerini ifade eden Erol Belen, ''Bizler 'önce ahlak ve maneviyat' sözünü kendimize ilke edindik. Dürüstlük, şeffaflık, adalet ve temiz belediyecilik ise bizim için olmazsa olmaz bir şarttır. Göreve geldiğimizde de ilk yapacağımız iş 'Rüşvet alan da veren de mel'undur' tabelasını belediyeye asmak olacaktır'' diye konuştu.

İmar konusunda şikayetler alıyoruz

Üsküdarlılardan imar konusunda şikâyetler aldıklarını da açıklayan Belen, ''Halkımızın bize aktardığına göre Yavuztürk, Mehmet Akif Ersoy, Çengelköy, Güzeltepe, Bahçelievler ve Küçüksu mahallelerinde imar problemleri yaşanıyor. Yine halkımız, kendilerine verilen sözlerin 10 yıldır tutulmadığını ve kandırıldıklarını ifade ediyorlar'' diye konuştu.

Saadet Jeneratörleri geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erol Belen Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde de oldukça iddialı olduğunu söyledi. İBB Başkan Adayları Selman Esmerer'in projelerinden de bahseden Belen, ''Adayımız Selman Esmerer önce insan diyor. Şehirdeki kapkaç ve güvenlik sorununu çözeceğini ifade ediyor. Su fiyatlarında yüzde 50 indirime gideceğini ve her 3 metrobüsten birinin pembe metrobüs olacağını ilan ediyor. Ayrıca İstanbulluların yakıt masraflarını düşürmek için üzerinde çalışılan devrim niteliğindeki proje olan saadet jeneratörleri projesinden bahsediyor'' şeklinde konuştu.

Belen Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Selman Esmerer'in halkın teveccühünü kazanacağına inancının tam olduğu da ifade ederek sözlerini şöyle bitirdi, ''İnanıyorum ki 30 Mart'ta hem Üsküdar'da hem de İstanbul'da belediye başkanlıklarını kazanacağız. Saadet kazanınca Üsküdar kazanacak, İstanbul kazanacak. Biz kazanınca kaybeden olmayacak.'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir